Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung lancerer 98″ QLED-TV i Q80C-serien

I dag lancerer Samsung sit hidtil største QLED-TV, og vi har prisen.

Skrevet af / 07/07/2023 - 15:13
Samsung lancerer 98″ QLED-TV i Q80C-serien

I dag præsenterer Samsung sit nye 98-tommers QLED-TV Q80C i Europa, og dermed udvides det brede TV-sortiment yderligere.

De seneste år har vi set et øget behov hos forbrugerne for større skærme. I Samsung arbejder vi dedikeret på at tilbyde produkter, som opfylder kundernes individuelle behov, og som kan forenkle deres hverdag,” siger Jose Barreiro-Lopez, Vice President for Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

Samsung TQ98Q80C. (Foto: Samsung)

Samsung 98” Q80C

Den nye 98-tommer er den største model i den nye Q80C-serie fra Samsung. Det er et QLED LCD-TV med Full Array LED-bagbelysning og local dimming. Skærmen drives af en 4K Neural Quantum-processor,  som bruger AI opskaleringsteknologi for at forbedre og tilpasse billedkvaliteten til storskærmen.

Skærmen er selvfølgelig HDR-kompatibel, og Samsung lover livlige og autentiske farver, valideret af Pantone™. Den nye billedindstilling Eye Comfort Mode er designet til automatisk at justere skærmens lysstyrke og farvetone ved aftenstid, så billederne bliver varmere og mere behagelige for øjnene.

Q80C har et såkaldt SuperSlim-design med supertynd ramme, så skærmen ikke optager mere plads end nødvendigt. På lydsiden understøttes Dolby Atmos, Samsungs OTS (Object Tracking Sound) og Q-Symphony, som fungerer i samspil med Samsungs soundbars.

Samsung lægger også vægt på partnerskabet med Signify via app’en Philips Hue Sync. Denne app kan synkronisere billedgengivelsen på skærmen med Hue farvelyskilder og lyslister rundt om i rummet, så TV- og spiloplevelsen forstærkes.

Læs også Købt "nyt" Samsung-TV for nylig? Så lad hellere være med at læse dette... Så er de her - en lavine af nye Neo QLED 8K, 4K og OLED-modeller. Den største skærm bliver på hele 98 tommer!

Pris og tilgængelighed

Samsung TQ98Q80C lanceres i dag den 7. juli globalt, og i skrivende stund ser den ud til at ramme Skandinavien i august. Vi fandt TV’et på nettet hos bl.a. Elgiganten og Power til en pris på 59.999 kroner. Det er væsentligt mere end TCL’s 98-tommer i C735-serien, som vi har testet tidligere, så det skal blive spændende at se, hvordan Samsung-nyheden klarer sig mod dette, og ikke mindst mod Sonys 98-tommer i X90L-serien, som også lanceres i år.

Læs også Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Læs også Tjek denne 98-tommerskærm fra Sony! Sony slår på stortromme og lancerer sit første 98-tommers 4K-TV. Nu ved vi også, hvad det skal koste!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Scroll to Top