TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Philips OLED807 kommer i 48-77 tommer

Det kommende OLED807 får både nyt OLED-panel, opgraderet videoprocessor og mere avanceret Ambilight-lys.

forfatter
Publiceret 28/01/2022 - 21:55

Philips har fået meget ros for deres OLED-TV’er, deriblandt OLED806 og OLED856, som vi har testet med et glimrende resultater. Nu er efterfølgeren OLED807 på vej, og Philips ser ud til at være gået grundigt til værks, når de skulle forbedre et i forvejen godt TV.

Philips OLED807

Det nye OLED-TV kommer i fire størrelser – 48, 55, 65 og 77 tommer – og har den seneste generation af OLED-paneler fra LG Display, også kendt som OLED EX. Disse paneler lover bl.a. op til 30 procent højere lysstyrke end den traditionelle variant. Philips har også trimmet billedprocesseringen i form af en ny 6. generations P5 AI-videoprocessor.

OLED807 ville ikke være et ægte Philips-TV uden omgivelseslyset Ambilight, og producenten hævder også at have opnået nogle forbedringer her. Det firesidede Ambilight-lys skal byde på en mere detaljeret farvegengivelse og justerer nu både lysstyrke, gamma og farver kontinuerligt efter lysforholdene i rummet.

Philips har tidligere markeret sig med bred understøttelse af forskellige HDR-videoformater. Nyt på listen i år er IMAX Enhanced, som kommer oven i Dolby Vision, HDR10+ og HLG.

OLED807 OLED837 F 989x719 1
Philips OLED807. (Foto: Philips)

Farverig spiloplevelse

Med kontrastrig OLED på forsiden og farvestrålende Ambilight-lys på bagsiden bliver Philips OLED807 ekstra medrivende til spil.

Philips har også taget hensyn til de gaming-interesserede iblandt os ved at opdatere TV’et med en såkaldt Game Bar-menu. Her får man hurtig adgang til de vigtigste spilrelaterede indstillinger. HDMI 2.1 er selvfølgelig på plads, ligesom understøttelse af FreeSync Premium og G-SYNC/VRR – Variable Refresh Rate – fra 48 til 120 Hz.

Brugerfladen er ligesom før Android-baseret (Android 11), og OLED807 har desuden fået en premium fjernbetjening i metal med læderbetræk og bagbelyste knapper.

OLED807 OLED837 RFT 989x989 1 OLED807 OLED837 L 989x689 1 OLED807 OLED837 LFT 989x989 1
<
>
Philips OLED807. (Foto: Philips)

Hvad med lyden?

Philips OLED807 må klare sig uden højttalere fra Bowers & Wilkins, som er forbeholdt de endnu dyrere modeller. Til gengæld har det et indbygget 2.1-lydsystem med 70 watt forstærkereffekt og en aktiv bashøjttaler med hele fire passive enheder på bagsiden.

Hvis man vil opgradere fra den indbyggede lyd, er der også muligheder for det: Philips’ TV kan udsende lydsignaler via HDMI eARC eller trådløst.

Desuden kan det indgå i et multirumssystem (DTS Play-Fi), som gør det muligt at udvide med trådløse baghøjttalere og en subwoofer. Så vil det også være muligt at bruge TV’ets egne højttalere som dedikeret centerkanal. Det lyder interessant i vores ører og er noget, vi ser frem til at tjekke ud, når vi får OLED807 på testbænken.

Læs også Farvestrålende spiloplevelse Med kontrastrig OLED på forsiden og farvestrålende Ambilight-lys på bagsiden bliver Philips OLED806 ekstra medrivende til gaming!

Philips OLED707

Ud over OLED807 kommer der også en nedskaleret model ved navn OLED707. Den har mange af de samme funktioner som OLED807, inklusive HDMI 2.1, 4K 120 Hz og VRR, men ikke det nye EX OLED-panel.

Priser og tilgængelighed

Vi har endnu ikke fået de nordiske priser på Philips OLED807 og OLED707 bekræftet, eller præcis hvornår de forventes i butikkerne, men så sent som juli 2022 bliver antydet. Vi opdaterer, når vi ved mere!

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend