Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan Samsung The Frame vise kunst fra Marimekko

Marimekkos ikoniske tryk er nu tilgængelige i Samsung Art Store.

Skrevet af / 01/02/2024 - 08:05
Nu kan Samsung The Frame vise kunst fra Marimekko

Samsung lancerer nu et samarbejde med det finske designhus Marimekko. Marimekko er et finsk livsstilsdesignfirma, der blev grundlagt i 1951 og er kendt for sine originale tryk og farver.

Samarbejdet omfatter nye “Unikko”-mønstrede tilbehørsprodukter til Samsung Galaxy-familien (telefoncovers, Galaxy Buds-covers og urremme). Derudover vil 40 ikoniske Marimekko-designs være tilgængelige på Samsung Art Store til The Frame.

Her kan du se en Samsung The Frame med et af Marimekkos karakteristiske Unikko-tryk. (Foto: Samsung)
Læs også Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!

Marimekko-kunst på The Frame

Samsungs populære The Frame TV er kendt for sit praktiske, stuevenlige design med udskiftelige rammer: Når det ikke viser TV-indhold, kan skærmen vise et væld af malerier, fotografier og kunstværker, som er tilgængelige via Samsungs digitale Art Store.

Samlingen vil omfatte et “omhyggeligt kurateret” bibliotek med 30 Marimekko-designs og tre sæsonbestemte kollektioner med 12 tryk, der skifter i løbet af året. Det vil give ejerne af The Frame mulighed for at vælge passende kunstværker til sæsonen.

– Hos Marimekko har vi altid sat pris på et smukt hverdagsliv fyldt med glæde. Vi er begejstrede for vores nye samarbejde med Samsung, da det bringer vores dristige mønstre i form af tilbehør og hverdagskunst til nye målgrupper. I dette samarbejde med Samsung er vi især glade for at fejre Unikkos 60-års jubilæum, siger Sanna-Kaisa Niikko, marketingchef hos Marimekko.

Kunstværkerne vil være tilgængelige på The Frame fra 1. februar 2024. De kan downloades fra Samsung Art Store, en abonnementstjeneste, der koster 39 kroner om måneden.

Læs også Højttalerversionen af "The Frame" er nu lanceret Samsung vil udfordre IKEA og Sonos - nu lancerer de deres egen billedramme med lyd.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top