Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tips

Januarudsalg af TV’er og soundbars

Savnede du hårde pakker under juletræet i år?

Skrevet af / 03/01/2022 - 10:14
Januarudsalg af TV’er og soundbars

Juleferien er slut, og de sidste nytårsraketter er affyret. Det er tid til at tage fat på en normal(?) hverdag igen og selvfølgelig tid til januarudsalg!

Elektronikbranchen indleder det nye år med en række gode tilbud for at komme godt i gang med omsætningen og tømme lageret for (snart) udgåede modeller.

TV’er er som vanligt en populær tilbudskategori – så hvis du ikke fik den storskærm, du ønskede dig til jul, kan det godt betale sig at slå til nu. Mange aktuelle og anmelderroste TV’er kommer til salg i den kommende periode. Det er primært 2021-modeller, som gradvis udskiftes med spritnye 2022-modeller til foråret, om end nogle af dem ikke kommer før til efteråret.

TV’er på januarudsalg:

LG OLED C1

LG’s populære OLED-TV har gjort det godt i vores test og er nu på tilbud i en række skærmstørrelser. Her får du specifikationer og billedkvalitet for fuld skrue samt en række gaming-venlige finesser.

Læs vores test her (LG OLED48C1)

Læs vores test her (LG OLED65C1)

 

Samsung QN85A

“Årets bedste” i premium-klassen, Samsung QN85A, er også på tilbud i flere skærmstørrelser. Dermed er det muligt at anskaffe sig en lysstærk og kontrastrig storskærm til en favorabel pris.

Læs vores test her

 

Samsung QN95A

QN95A er Samsungs bedste 4K-TV for modellåret 2021. Her får du både lidt bedre billedkvalitet og flere smarte løsninger end med de andre QLED-modeller, men til en noget højere pris. Samsung-skærmen er udstyret med direkte Mini-LED-bagbelysning, som bidrager til en suveræn kontrast.

Læs vores test her

 

Sony X90J

Med X90J kan Sony tilbyde et prisbilligt LCD-TV, som rummer de fleste finesser. Her får du 4K-opløsning, Android-TV med masser af apps, understøttelse af Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, som gør det til et anvendeligt TV for de allerfleste. Sony-modellen findes også i et bredt udvalg af skærmstørrelser.

Læs vores test her

 

Soundbars på januarudsalg:

Samsung-HW-Q910A

Samsung HW-Q910A

Dette tilbud finder du ikke på Prisjagt, men i Samsungs netbutik har vi faktisk fundet HW-Q910A til utrolige 5.999 kroner! Klik her for at se tilbuddet

HW-Q960A er, som mange ved, Samsungs topmodel blandt soundbars. Men hvis du kan klare dig uden baghøjttalerne, hedder det HW-Q910A og vil fortsat være en formidabel erstatning for biografen.

Samsung HW-Q960A

Har du pladsen og tegnebogen i orden, er der få soundbars, som giver en federe og større hjemmebiolyd end Samsungs topmodel HW-Q960A. Det er da heller ikke uden grund, at vi har kåret den til Årets bedste soundbar.

Læs vores test her

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top