Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hidtil største OLED-tv fra Loewe

Det tyske svar på B&O lancerer firmaets hidtil største OLED-tv i luksusklassen.

Skrevet af / 22/07/2023 - 09:00
Hidtil største OLED-tv fra Loewe

Tyske Loewe går ofte egne veje med livsstilsprodukter i den dyreste ende af skalaen. Det er også tilfældet her med det nye Loewe bild i.77 dr+ tv. Specifikationerne er imponerende. Tv’et benytter et Ultra HD OLED-panel og understøttes af HLG, HDR 10 og Dolby Vision – og så er der indbygget en 1TB harddiskoptager, så live-tv kan sættes på pause.

Tv’et kan også placeres på Loewes elegante gulvstander. (Foto: Loewe)

Der er indbygget stemmeassistent, en stilfuld fjernbetjening og indbyggede apps som Apple TV+, YouTube, Zattoo, HD+, Netflix, Amazon Prime, DAZN, FIFA+0 og Disney+ på menuen. Dertil indbygget soundbar. Hvis der skal endnu bedre lyd i rummet kan det udvides med Loewes hjemmebiografsæt, 553 og 531 eller Loewe klang bar5 mr med klang sub5 eller klangbar 3 mr. Så er der til gengæld noget nær garanti for biograflyd i stuen.

Læs også Bang & Olufsen BeoVision Eclipse 55 Bang & Olufsens seneste tv-kreation, BeoVision Eclipse, er et af de bedste fjernsyn, du kan købe for penge lige nu.

Loewe-lydkomponenterne understøtter alle Dolby Atmos med op til 5.1.2. surround-kanaler samt HDMI eARC til udvidede lydformater med op til 1.360 watt samlet musikeffekt.

Placering på stang klarer rumhøjder på op til 2,9 meter. (Foto: Loewe)

En af de væsentlige grunde til at vælge et Loewe-tv er det unikke design. Loewe handler om stil, og bild i.77 dr+ er ingen undtagelse med et design, der imponerer hele vejen rundt. Bagpanelet er lakeret og stofbeklædt og der er naturligvis et magnetisk kabelføringsdæksel, så ingen grimme ledninger kan distrahere fra TV’ets slanke og attraktive opbygning.

Læs også Philips OLED-TV belønnes for fremragende design Den nye topmodel OLED+908 har fået en Red Dot Design Award.

I forhold til installation er der også tænkt på det meste. Tv’et kan enten monteres på en væg med Loewes vipbare vægbeslag, fritstående ved hjælp af en gulvstander i piedestalstil eller placeret på en gulv-til-loft-stangstander, som kan højdejusteres, så den passer til forskellige rumhøjder.

Prisen er opgivet til 49.999 kr

Rune Michaelsen
(f. 1963): Oversætter og freelance journalist hos Lyd & Billede samt L&B Home. Rune er vokset op på et elektronikværksted, er uddannet journalist og har ud over sin erfaring som dagbladsjournalist primært fungeret som redaktionschef og chefredaktør på magasiner som Computerworld, Komputer For Alle og Gør Det Selv. På L&B fungerer han som oversætter, men skriver også gerne om alt fra Hi-Fi til elektriske rullegardiner.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

0
Scroll to Top