TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HBO bekræfter dansk pris

Hvis du havde gået og frygtet for at HBO Nordic ikke ville holde ord på deres tidligere 10 euro-prissætning, så kan du godt ånde lettet op. HBO har nu bekræftet den danske pris.

forfatter
Publiceret 19/09/2012 - 09:13

HBO Nordic nærmer sig med stormskridt, når det bliver lanceret her i Norden til midt-oktober. Sammen med lanceringen har HBO Nordic også været de eneste, der har været så åbne omkring deres lancering og prissætning.

HBO Nordics direktør Hervé Paye kunne fortælle på et pressemøde i Stockholm, at de ville lancere tjenesten til omkring de 10 euro om måneden. Og hvis du gik og frygtede at det bare var pure PR-spind eller en udmeldelse med modifikationer, kan du godt spare dig. HBO har nemlig smidt denne erklæring ud på deres Facebook-side.

– Nu er det officielt. Vi er stolte af at annoncere den faste månedlige pris for et HBO Nordic abonnement -,79 DKK. For denne pris får du adgang til vores lineære TV kanal samt hele vores bibliotek af SVOD materiale.

Bestemt ikke en dum pris for et bibliotek, der tæller serier som Boardwalk Empire, Game of Thrones, Newsroom og meget mere. Men vi vil følge op på en kommentar fra selskabet i morgen tidlig, så vi kan få de nærmere detaljer på plads.

HBO har været ude og fortælle om deres samarbejde med Samsung, som skulle blive eksklusiv med tjenesten i første omgang. Samsung og HBO Nordic begynder en kampagne næste uge, der gør opmærksom på, at man kan købe en Samsung Galaxy Note 10.1 inden nytår og få 6 måneders HBO-abonnement med i prisen.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend