Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: LG OLED T er et trådløst og gennemsigtigt TV

Kan skifte mellem klar og gennemsigtig eller kulsort baggrund med et tryk på en knap.

Skrevet af / 08/01/2024 - 21:30
CES 2024: LG OLED T er et trådløst og gennemsigtigt TV

LG gjorde sig bemærket på sidste års CES-messe med sin trådløse OLED-skærm OLED M. Sideløbende har man ved flere lejligheder vist transparente OLED-skærme. Nu forenes disse teknologier med den trådløse, transparente OLED T.

LG OLED T er producentens svar på de stadig større og potentielt mere pladskrævende TV. Med sin gennemsigtige OLED-skærm kan det lettere smelte sammen med omgivelserne, f.eks. stå frit i rummet eller foran vinduer uden at være påtrængende. Det nye TV blev afsløret af Frank Lee, Director of Marketing under LG’s pressekonference på Mandalay Bay i Las Vegas mandag morgen.

Læs også LG kunne ikke lade være: Her er OLED M4, G4 og C4 De nye OLED-TV i M4-, G4- og C4-serien er allerede officielle.

LG OLED T – gennemsigtigt OLED-TV

Den gennemsigtige skærm kan holde dig opdateret med enkle oplysninger (tid, smart home-info osv.) eller stemningsfulde baggrunde i standby, eller forvandle sig til et fuldt udbygget TV, når du tænder det med fjernbetjeningen. Et sort “lærred” sænkes derefter ned på bagsiden eller indersiden af OLED-panelet, så TV’et kan vise billeder med høj kontrast.

LG-skærmen skal selvfølgelig have strøm, men selve videotransmissionen foregår trådløst ved hjælp af den samme type koblingsboks som kendes fra OLED M3.

TV’et bliver en del af LG’s Signature-serie og kommer i en skærmstørrelse på 77 tommer. Billedbehandlingen leveres af LG’s nye og kraftfulde Alpha 11-processor med AI-funktioner.

OLED T kan monteres fritstående, mod væggen eller på væggen. Det kan tilpasses yderligere ved at tilføje stående eller svævende hylder på den ene eller begge sider af skærmen. På den måde kan TV-skærmen glide endnu mere ubemærket ind i interiøret.

LG Signature OLED T er et utroligt resultat af forbrugerdrevet innovation og tilbyder helt nye skærmoplevelser plus billedkvaliteten og ydeevnen fra vores prisvindende OLED-teknologi,” siger Park Hyoung-sei, præsident for LG Home Entertainment Company i en pressemeddelelse. “LG’s transparente OLED giver kunderne større frihed i deres bolig, omdefinerer fuldstændig, hvad der er muligt, og viser vejen til en spændende fremtid for tv-branchen.”

Priser, specifikationer og tilgængelighed i Norden er det endnu for tidligt at sige noget om, men LG’s OLED-TV er helt sikkert et friskt indspark i en spændende retning for TV-underholdning! Vi glæder os til at se nærmere på det her på messen.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

LG kunne ikke lade være: Her er OLED M4, G4 og C4

0
Scroll to Top