Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Eksklusivt

Undgå for alt i verden butikkerne på Black Friday

Tre historier, der viser, hvorfor du bør klare Black Friday-indkøbene hjemme fra stuen!

Skrevet af / 23/11/2023 - 15:01
Undgå for alt i verden butikkerne på Black Friday

Black Week er over os, og i morgen er det selveste Black Friday. Vi plejer at råde dig til at købe dine tilbudsvarer online. Hvis du er i tvivl om hvorfor, så har vi fundet et par historier, som med al ønskelig tydelighed illustrerer, at du for alt i verden gør klogt i at undgå fysiske butikker på denne dag.

Og selvfølgelig kommer alle historierne fra Reddit, så det hele skal nok tages med et gran salt. 😉

Læs også Black Week: Begå ikke denne fejl Snart er det Black Friday igen, og mange er tyvstartet. Sådan forbereder du dig.

Slog en fyr i hovedet, fordi han forsøgte at stjæle en Xbox 360 fra en 11-årig

“Jeg har slået et andet menneske én gang i mit liv. Det var på Black Friday.

Så det var det år, 360’eren kom ud. Jeg stod i kø for at købe en ekstern harddisk ved siden af videospillene. Og der var en 11-årig knægt sammen med en kvinde i 60’erne. Han ventede på sin 360-æske. Kvinden før ham havde “fået den sidste”, og alle sukkede. Så siger ekspedienten “nej, en til” og begynder at give den til drengen, men så kommer der en fyr ud af det blå og skubber til den ældre kvinde og drengen.

Drengen slog sit ansigt mod kanten af et videospilstativ, I ved, det med metal- og plastikinddelere. Som 19-årig ved jeg ikke, hvad der gik af mig, men jeg slog øjeblikkeligt ud efter fyrens hoved og ramte ham lige i tindingen og sendte ham ind i et tårn af stablede varer midt på gulvet. Alle stivnede, inklusive mig. Fyren tabte 360’eren, rejste sig og var gået sin vej. Jeg gled den med min fod hen til knægten, og han sagde heller ikke noget.

Det bedste var, at da jeg stadig ville have harddisken, vendte jeg mig om for at komme tilbage til enden af køen. Samtidig spurgte den medarbeder, der havde ansvaret for at betjene den næste kunde, hvem der var den næste. De to første i køen pegede bare på mig, hvilket fik mig til at springe omkring fen pladser over i køen.”

– Ruckus55

Bedstemor med slag i

“Jeg arbejdede i RadioShack i et års tid, mens jeg gik på universitetet. Under Black Friday var en af udsalgsvarerne en lommeregner til 10 dollars, som var sat ned til 5 dollars. To søde, ældre kvinder kom ind i butikken og ledte efter dem. Da jeg fortalte dem, at der kun var én tilbage i butikken, gik de amok.

Det udviklede sig til en geriatrisk version af roller derby uden skøjter. Den ene bedstemor, der tabte, kaldte den anden for en “fucking bitch”, mens hun stod triumferende i kasselinjen med et fast greb om sin præmie på 5 dollars.

Jeg har altid forestillet mig et lille barn, der åbner gaver julemorgen og får denne dumme lommeregner til 5 dollars, som han egentlig ikke ønsker sig og ikke har nogen anelse om historien bag, mens hans bedstemor drikker sin te og ser på med et triumferende glimt i øjet.”

– Jsquaw

Læs også Black Week - elektronik til hjemmet Hvilke butikker holder egentlig udsalg på forbrugerelektronik under Black Week? Her er listen.

Kunde forsøgte at skylle kamera ud i toilettet

“Jeg arbejdede i detailhandlen i mange år, og Black Friday var den helt store dag, hvor jeg solgte digitale kameraer, dengang de virkelig var populære. En fyr kom ind med sin 10-årige søn og tog et lortekamera, som vi havde en beskyttelsestråd, men han tog det ned fra hylden og gik rundt i hele butikken i rigtig lang tid uden at købe noget. Han gik bare rundt med kameraet, mens hans dreng spillede videospil. Til sidst gik han hen til badeværelset og sneg sig ind med kameraet.

Vores butiksdetektiv så ham med det samme og gik straks ind på badeværelset. Manden var i båsen i et stykke tid, så til sidst begyndte detektiven at banke på døren til båsen og sagde noget i retning af, at “vi ved, at du har et kamera!”. For at gøre en lang historie kort, så prøvede manden at skylle kameraet ud i toilettet!

Jeg gætter på, at han tænkte, at hvis det lykkedes at skylle kameraet ud i toilettet, kunne han flå kassen fra hinanden og skylle den ud også. Det eneste problem var, at han ødelagde toilettet godt og grundigt. Til sidst gav han op og kom ud med en tom kasse. En af cheferne sagde, at vi var nødt til at finde kameraet for at bevise, at han havde stjålet det, så en anden af vores chefer sagde “fuck det” og trak ærmet op og gik ind.

Det var hylende morsomt at se en af supervisorerne kaste op, da han så lederen fiske efter et digitalkamera i et toilet. Nå, men de fandt kameraet og ringede til politiet. For at gøre tingene værre talte manden knap nok engelsk, og vi havde brug for hans søn til at oversætte. Det var lidt trist at se det ske på den måde.”

– portkid

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

Nu bliver Googles AI meget klogere - på dansk!

Hyperloop i Italien

Imponerende resultater med Googles video-AI

Jorden ramt af dobbelt solstorm - Mobile netværk og GPS nede i en halv time

Japans månelandingsfartøj er døende

0
Scroll to Top