Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

The Freestyle: Samsung lancerer bærbar mini-projektor

Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!

Skrevet af / 05/01/2022 - 11:19
The Freestyle: Samsung lancerer bærbar mini-projektor

Under åbningen af CES 2022 fremviste Samsung sin seneste kreation: den bærbare miniprojektor The Freestyle.

Samsung er kendt for sine lidt småskøre, men ofte innovative billedprodukter i lifestyle-segmentet, som alle har det til fælles, at de starter med ”The”. Deriblandt ramme-TV’et The Frame, designmodellen The Serif, drejeskærmen The Sero, for ikke at glemme udendørs-TV’et The Terrace. Deres seneste ”The” er altså en bærbar projektor.

https://youtu.be/6lnY8oqVh3A

 

Samsung The Freestyle

The Freestyle er en projektor af den virkelig kompakte slags, lavet til at kunne tages med hvor som helst, og den kan tilsyneladende bruges til at projicere billeder på en hvilken som helst tilgængelig overflade. The Freestyle har automatiske niveau-, fokus og keystone-funktioner, som skal hjælpe med at bevare den rigtige geometri i billedet.

The Freestyle har ikke indbygget batteri, men er kompatibel med eksterne batterier, som understøtter USB-PD og 50W/20V udgang eller højere, så man kan tage den med sig ud, hvis man vil. Måske til en pop up-udebio i haven?

The-Freestyle_Product-KV_03_logo-embedded-989x1399_2 The-Freestyle_Product-KV_01_logo-embedded-989x699_3 The-Freestyle_Product-KV_02_logo-embedded-989x699_4
<
>
The Freestyle vejer kun 830 gram og kan roteres op til 180 grader for at kunne vise video på nærliggende flader som bord, gulv og vægge – eller i loftet – uden behov for en separat skærm. (Foto: Samsung)

 

Op til 100 tommer

The Freestyle har Full HD-opløsning (1920 x 1080) og skal ifølge Samsung kunne vise skarpe billeder på op til 100 tommer. Nøjagtig hvilken lysstyrke vi kan forvente os, ved vi ikke endnu. Men denne slags miniprojektorer er erfaringsvis ikke specielt lysstærke og er derfor bedst egnede til TV-kigning om aftenen og/eller i lysdæmpede rum.

The Freestyle tilbyder ellers mange af de samme funktioner, som vi kender fra Samsungs smart-TV’er, med apps til streamingtjenester og spejling- og castingfunktioner, som er kompatible med både Android- og iOS-mobiler.

Samsung-projektoren har også indbyggede højttalere, inklusive et passivt baselement, som skal give en mere kraftfuld bas. The Freestyle kan også bruges til at skabe stemningsfulde lyseffekter og kan fungere som en smart højttaler, hvor lyset bevæger sig i takt til musikken.

– The Freestyle er et alsidigt og fleksibelt produkt, som passer godt til vores aktive nordiske livsstil. Dens bærbarhed gør den let at tage med, hvor du vil, hvad enten det er til sommerhuset, på arbejdet eller på ferien. Det er en enhed, som passer til alle aldre og behov og lader dig nyde TV-underholdning på en ny måde, siger produktspecialist inden for TV og lyd i Samsung Norge Knut-Eirik Rørnes.

Pris og tilgængelighed

Samsung The Freestyle vil være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af første kvartal 2022. Prisen er foreløbig ukendt.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

Nu bliver Googles AI meget klogere - på dansk!

Hyperloop i Italien

Imponerende resultater med Googles video-AI

Jorden ramt af dobbelt solstorm - Mobile netværk og GPS nede i en halv time

Japans månelandingsfartøj er døende

Magnet-tog på konventionel jernbane

0
Scroll to Top