Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi Smart Humidifier 2 styrer luftfugtigheden

Xiaomis nye luftfugter har vandrensning og aromaterapi, og skulle være stille nok til soveværelset.

Skrevet af / 20/05/2023 - 15:07
Xiaomi Smart Humidifier 2 styrer luftfugtigheden

I Skandinavien har vi generelt tør luft indendørs i store dele af året, hvilket resulterer i tør hud, løbende øjne og problemer med luftvejene. Ud over at forbedre ventilationen, er en luftfugter en god måde, at afhjælpe dette på.

Xiaomi Smart Humidifier 2 siges at løse problemet gennem hurtig befugtning på 350 ml/t. Den har en vandtank på 4,5 liter, der skulle række i op til 32 timer. For at undgå bakterievækst i vandet, og for at udlede en sundere vanddamp, har den indbygget ultraviolet sterilisering, ligesom på et hospital.

Foto: Xiaomi

En ny konstruktion gør, at støjniveauet kun er 32 dB, hvilket endda gør det muligt, at bruge den i soveværelset, uden at forstyrre nattesøvnen. En roterende dyse sikrer en jævn fordeling i rummet, uden at man behøver, at dreje på enheden. Unikt nok kan den også bruges til at gøre hjemmet mere velduftende. I et særligt rum kan man påfylde aromaterapi-olier, som derefter spredes i rummet.

Ved hjælp af mobil-app’en kan man overvåge luftfugtigheden selv på afstand, og justere luftfugteren. Den har tre fugtighedsniveauer og en konstant fugtighedsfunktion.

Foto: Xiaomi

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Smart Humidifier 2 er i handlen nu til 463 kroner.

Læs mere på Mistore.

Læs også:

Xiaomi Electric Scooter 3

Kvalitetsløbehjul i transportvenligt design

Xiaomi Electric Scooter 3 er bygget solidt, men ikke tungere end at du kan klappe det sammen, og tage det med dig. El-løbehjulet har desuden et fint udvalg af smarte funktioner, og leverer en udmærket køreoplevelse

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Scroll to Top