Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Udvid familien og få et endnu renere hjem

Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.

Skrevet af / 11/09/2022 - 10:01
Udvid familien og få et endnu renere hjem

Både Deebot T10 Plus og Deebot T10 Turbo har Ecovacs AIVI 3.0 AI-teknologi som standard for intelligent gulvrengøring. Med den mere kraftfulde Horizon Sunrise 3-processor skulle den integrerede AI (kunstige intelligens) ifølge producenten være 16 gange mere effektiv end forgængerens. Hastigheden af ​​simpel billedgenkendelse siges at være 20 gange hurtigere. Dermed vil rengøringsrobotterne i DEEBOT T10-familien opdage og undgå forhindringer, dyr og mennesker endnu hurtigere. Den forbedrede AI kan genkende op til 18 typer forhindringer, møbler og gulvmaterialer.

Og du kan styre din robotstøvsuger ved at tale med den ved hjælp af stemmeassistenten Yiko.

Deebot T10 Plus 3
Deebot T10 Plus 3. (Foto: Ecovacs)

Deebot T10-familien er udstyret med et 4-trins rengøringssystem. De to sidebørster opsamler hurtigt gulvstøv, mens den fleksible hovedbørste tilpasser sig gulvets struktur uden at beskadige det. Robotstøvsugerens design gør, at den hurtigt og nemt kan tilpasses forskellige gulvbelægninger, så der bliver gjort rent i dybden. Sugeevnen på 3000 Pascal gør robotterne endnu mere kraftfulde, selv på tæpper.

Vælger du at købe en Deebot T10 Plus, får du ifølge pressemeddelelsen en intelligent støvsuger og mopperobot med automatisk tømmestation. Den tømmer robotstøvsugeren for alle typer støvpartikler. Dermed vil den kunne arbejde længere og mere intensivt. Den automatiske tømningsstation skal kunne opsamle støv i op til 60 dage. Det fuldt forseglede design og den forseglede støvpose sikrer, at intet støv slipper ud. Brugeren kan også selv bestemme, hvornår robotstøvsugeren skal aflevere det opsamlede skidt i tømningsstationen.

To forskellige moppesystemer

Deebot T10 Turbo er udstyret med et moppesystem med to roterende mopper og har en kompakt rengøringsstation. Den er konstrueret, så rent og snavset vand holdes adskilt fra hinanden. I rengøringsstationen rengøres de to mopper på en slags vaskebræt, varmetørres og gøres klar til at bruge igen. På den måde forhindrer robotten ubehagelige lugte og spredning af bakterier. 4-liters tanken rummer nok rent vand til at moppe et areal på 400 kvadratmeter.

Plus-modellen har moppesystemet OZMO Pro 3.0 , hvis moppeplade vibrerer 600 gange i minuttet. Vi har bestilt et testeksemplar af sidstnævnte for at se, hvor god den vibrerende moppeplade egentlig er. Hold udkig efter testen senere i efteråret!

Pris og tilgængelighed

Begge rengøringsrobotter er tilgængelige nu. For Plus-modellen skal du betale 6.699 kroner, mens Turbo-modellen koster ca. 1.400 kroner mere.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top