TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Udvid familien og få et endnu renere hjem

Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.

forfatter
Publiceret 11/09/2022 - 10:01

Både Deebot T10 Plus og Deebot T10 Turbo har Ecovacs AIVI 3.0 AI-teknologi som standard for intelligent gulvrengøring. Med den mere kraftfulde Horizon Sunrise 3-processor skulle den integrerede AI (kunstige intelligens) ifølge producenten være 16 gange mere effektiv end forgængerens. Hastigheden af ​​simpel billedgenkendelse siges at være 20 gange hurtigere. Dermed vil rengøringsrobotterne i DEEBOT T10-familien opdage og undgå forhindringer, dyr og mennesker endnu hurtigere. Den forbedrede AI kan genkende op til 18 typer forhindringer, møbler og gulvmaterialer.

Og du kan styre din robotstøvsuger ved at tale med den ved hjælp af stemmeassistenten Yiko.

Deebot T10 Plus 3
Deebot T10 Plus 3. (Foto: Ecovacs)

Deebot T10-familien er udstyret med et 4-trins rengøringssystem. De to sidebørster opsamler hurtigt gulvstøv, mens den fleksible hovedbørste tilpasser sig gulvets struktur uden at beskadige det. Robotstøvsugerens design gør, at den hurtigt og nemt kan tilpasses forskellige gulvbelægninger, så der bliver gjort rent i dybden. Sugeevnen på 3000 Pascal gør robotterne endnu mere kraftfulde, selv på tæpper.

Vælger du at købe en Deebot T10 Plus, får du ifølge pressemeddelelsen en intelligent støvsuger og mopperobot med automatisk tømmestation. Den tømmer robotstøvsugeren for alle typer støvpartikler. Dermed vil den kunne arbejde længere og mere intensivt. Den automatiske tømningsstation skal kunne opsamle støv i op til 60 dage. Det fuldt forseglede design og den forseglede støvpose sikrer, at intet støv slipper ud. Brugeren kan også selv bestemme, hvornår robotstøvsugeren skal aflevere det opsamlede skidt i tømningsstationen.

To forskellige moppesystemer

Deebot T10 Turbo er udstyret med et moppesystem med to roterende mopper og har en kompakt rengøringsstation. Den er konstrueret, så rent og snavset vand holdes adskilt fra hinanden. I rengøringsstationen rengøres de to mopper på en slags vaskebræt, varmetørres og gøres klar til at bruge igen. På den måde forhindrer robotten ubehagelige lugte og spredning af bakterier. 4-liters tanken rummer nok rent vand til at moppe et areal på 400 kvadratmeter.

Plus-modellen har moppesystemet OZMO Pro 3.0 , hvis moppeplade vibrerer 600 gange i minuttet. Vi har bestilt et testeksemplar af sidstnævnte for at se, hvor god den vibrerende moppeplade egentlig er. Hold udkig efter testen senere i efteråret!

Pris og tilgængelighed

Begge rengøringsrobotter er tilgængelige nu. For Plus-modellen skal du betale 6.699 kroner, mens Turbo-modellen koster ca. 1.400 kroner mere.

Skriv en kommentar

Bedre dækning og hurtigere net - til lavere pris Nu får du hurtigere internet og bedre stabilitet. Læs vores test af to mesh-netværk til overraskende gode priser.
Den populære dørlås bliver endelig smart Ingen kodelås til hoveddøre er ligeså populær som Yale Doorman. Nu kan du helt enkelt gøre den smart, med app-styring.
WiZ radarscanner din stue Smartlysproducenten WiZ får med en softwareopdatering sine Wi-Fi-pærer til at optræde som bevægelsensorer!
Prisbillig og kraftfuld En selvtømmende støvsuger med moppefunktion til en fornuftig pris – det ser ud til, at efteråret er reddet.
Rent uden at anstrenge sig Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Følg Lyd & Billede