Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

To madzoner i Sharps nye airfryer

Sharps nye airfryer er udstyret med to madbeholdere på hver fire liter.

Skrevet af / 16/03/2024 - 09:30
To madzoner i Sharps nye airfryer

Med Sharps Dual airfryer kan man tilberede mad i to forskellige beholdere på samme tid, og funktionen med synkroniseret sluttid betyder, at maden er klar på samme tid.

Airfryeren skal have en kapacitet på 4-8 portioner (der er to kurve på hver fire liter) og en varmeeffekt på 1.800 watt i hver kurv, og derudover er der højhastigheds varmluft (2.500 rpm).

Airfryeren har 10 funktioner (airfry, bage, riste, tørre, forvarme, genopvarme, holde varm, tilberede fra frost, synkronisere sluttid og separat brug), og der er 12 forudindstillede programmer: oksekød, kartofler, grøntsager, bacon, chips, kylling, pizza, pommes frites, kyllingenuggets, rejer, snacks og toast.

Sharps Dual airfryer har en temperaturindstilling fra 80°C til 200°C og leveres med en bradepande og kurv (tåler opvaskemaskine). Målene er 39,5 x 36,2 x 30,5 cm (BxDxH), og vægten er 10 kg.

Pris og tilgængelighed

Sharp Airfryer AF-GD82AE-B Dual 2×4 liter kan fås nu, og prisen er ca. 1.500 kroner.

Læs også Airfryer med 11 liter - eller 2 x 5,5 liter Wilfas sortiment af airfryers udvides nu med Dual Zone Airfryer, som er udstyret med to skuffer.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top