TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere

Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.

forfatter
Publiceret 15/05/2022 - 09:49

Smarte løsninger til smarte hjem. Nu er det endnu nemmere at blive selvforsynende med grøntsager hele året rundt, også hvis du ikke har en have.

Ingen grønne fingre?

Hvis du ikke er født med grønne fingre, er der stor sandsynlighed for, at du kan få succes alligevel, for systemet virker, i hvert fald på papiret, utrolig simpelt.

 1. Plant frøkapslerne.
 2. Tilsæt vand. Vandtanken på Smart Garden 9 kan rumme 4 liter, der holder en måned.
 3. Tilslut strøm.
 4. Download app’en Click & Grow.

Med Smart Garden 9 Pro kan du både bruge Click & Grow-app’en og touch-kontroller oven på lysrammen til at styre belysning af planterne. I app’en kan du også lave et belysningsskema, så dine planter får lys nok til at vokse, men lyset ikke forstyrrer dig, f.eks. sent om aftenen eller om natten.

sg9 1080x 10
Click & Grow-app’en gør det endnu nemmere at dyrke selv. (Foto: Click & Grow)

De medfølgende frøkapsler skal være biologisk nedbrydelige og indeholder ingen skadelige kemikalier, hvilket betyder, at du kan forsyne både dig selv og andre med økologisk dyrkede grøntsager med god samvittighed.

Den nye Smart Garden 9 Pro tilbyder:

 • App-styrede lysfunktioner og lysskema
 • Automatisk vanding
 • Perfekt lys takket være Pro-Grow-lamper
 • Perfekt tilpassede næringsstoffer og ilt for sunde rødder
 • Dyrk 365 dage om året
 • Tips til at blive planteekspert
 • Vælg imellem 50+ færdige kapsler eller brug dine egne frø
 • Leveres med 9 frøkapsler: 3 x tomat, 3 x basilikum, 3 x salat

Smart Garden 9 Pro er tilgængelig nu og koster 2.199 kroner.

Mere info: clickandgrow.com

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den populære dørlås bliver endelig smart Ingen kodelås til hoveddøre er ligeså populær som Yale Doorman. Nu kan du helt enkelt gøre den smart, med app-styring.
WiZ radarscanner din stue Smartlysproducenten WiZ får med en softwareopdatering sine Wi-Fi-pærer til at optræde som bevægelsensorer!
Prisbillig og kraftfuld En selvtømmende støvsuger med moppefunktion til en fornuftig pris – det ser ud til, at efteråret er reddet.
Rent uden at anstrenge sig Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Lad Bob og Joe hjælpe dig i køkkenet Franske Daan Tech vil sælge deres miniopvaskemaskine Bob på det danske marked. På IFA-messen i Berlin fremviste firmaet også den spritnye smarte miniovn Joe.
Følg Lyd & Billede