TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Smart belysning skal også være lækker!

Signify lancerer Philips Hue Play gradient lightstrip samt større Filament pærer.

forfatter
Publiceret 03/09/2020 - 08:59

Signify, firmaet bag de populære Philips Hue-produkter, har netop lanceret en række nye produkter, som ikke blot skal gøre brugernes hverdag smartere. De skal også skabe en god atmosfære ved hjælp af lækkert design.

Biografoplevelse i stuen

Philips Hue Play gradient lightstrip er Signifys nyeste LED-strip, der tager din underholdningsoplevelse til nye højder, skriver Signify i en pressemeddelelse.

I stedet for en enkelt farve kan den nye LED-strip generere flere farver på en gang og blende dem sammen. Play gradient lightstrip er lavet til at sættes fast bag på fjernsyn, der er 55 tommer eller større.

(Foto: Signify)

Ved at kombinere lightstrippen med Philips Hue Play HDMI Sync Box eller Philips Hue Sync app’en skabes der en baggrund af dynamisk lys baseret på det indhold, der er på TV-skærmen, når man gamer, ser film eller hører musik.

Et nyt spin på et klassisk design

Den ikoniske Philips Hue Iris bliver relanceret med “richer colors”, bedre mulighed for at dæmpe lyset, bedre lysstyrke (op til 570 lumen), stofledning og Bluetooth. Ud over standardversionerne i sort og hvid kommer Philips Hue Iris også i limited edition-farver i Europa: Guld, rosé, sølv og kobber.

Philips Hue Iris kommer bl.a. i limited edition-farverne guld, rosé, sølv og kobber. (Foto: Signify)

Nye Filament-pærer

Efter sidste års lancering af Philips Hue Filament-pærer har der været stor efterspørgsel på flere størrelser, fortæller Signify. Derfor introduceres to nye varianter: White Filament G125, en større globeformet pære, og White Filament ST27, en større Edison-formet pære.

Philips Hue Ensis i sort

Signify introducerer også Philips Hue White og color ambiance Ensis-pendlen i sort, som passer både til spisestuen og kontoret.

Ensis lyser både op og ned takket være de to integrerede LED-strips, som giver mulighed for at skabe den perfekte stemning under middagen eller skabe et funktionelt og godt arbejdsmiljø på dit hjemmekontor.

(Foto: Signify)

Pris og tilgængelighed

Philips Hue Play gradient lightstrip (6. oktober):
55-tommer (passer til fjernsyn i str. 55 til 60 tommer) –1.349 kroner
65-tommer (passer til fjernsyn i str. 65 til 70 tommer) – 1.499 kroner
75-tommer (passer til fjernsyn i str. 75 til 85 tommer) – 1.729 kroner

Philips Hue Filament White G125 og ST72 (29. september):
G125 299 kroner
ST72 269 kroner

Philips Hue Iris standard udgave (fra 6. oktober) 749 kroner

Philips Hue Iris limited edition (fra 6. oktober) 899 kroner

Philips Hue White and color ambiance Ensis pendel i sort (fra 20. oktober) 2.999 kroner

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend