Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Smart-lys med trælook

Nanoleaf Elements er smarte lyspaneler, der ikke ligner lamper. Og som efterligner naturens farvespil.

Skrevet af / 06/06/2021 - 08:00
Smart-lys med trælook

Nanoleaf Elements er en ny serie af smart-lyspaneler fra Nanoleaf. Som navnet antyder, er det naturen og elementerne, der er inspirationen.

Vi har tidligere testet de modulopbyggede Aurora-lyspaneler fra Nanoleaf. Men denne gang har de valgt en mere afdæmpet stil. Elements-panelerne har nemlig træmønster, der betyder, at de også er ganske pæne, når lyset er slukket. Og ligesom tidligere kan de arrangeres i formationer og mønstre på væggen, efter smag og pengepung. Panelerne fastgøres med den medfølgende dobbeltklæbende tape.

Panelerne har en træmønstret overflade, der gør, at de ikke bare ligner slukkede lamper, når de ikke er tændt. (Foto: Nanoleaf)

Lyspanelerne kan lyse i nuancer af naturligt lys (1500K-4000K), men det mest interessante er “scenerne,” der er animationer af lys. Nanoleaf Elements har et bredt spektrum af lys fra koldt til varmt og leveres med 11 udvalgte lysscener fra “knitrende ild” til “beroligende vandfald.”

Lyset kan styres med den medfølgende manuelle controller eller ved hjælp af Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvorfra der er adgang til flere funktioner.

Nanoleaf Elements kan købes i Nanoleafs webshop samt hos Elgiganten. Der findes et startkit med syv lyspaneler til 1.699 kroner og en udvidelsespakke med yderligere tre paneler til 600 kroner.

Vi vender tilbage med en test.

Nanoleaf

Panelerne kan arrangeres i mønstre på væggen. Når det gælder indretning, ville vi dog rykke Q Acoustics-højttalerne lidt ud fra hjørnet. (Foto: Nanoleaf)

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

0
Lyd & Billede
Scroll to Top