TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Smart-lys med trælook

Nanoleaf Elements er smarte lyspaneler, der ikke ligner lamper. Og som efterligner naturens farvespil.

forfatter
Publiceret 06/06/2021 - 08:00

Nanoleaf Elements er en ny serie af smart-lyspaneler fra Nanoleaf. Som navnet antyder, er det naturen og elementerne, der er inspirationen.

Vi har tidligere testet de modulopbyggede Aurora-lyspaneler fra Nanoleaf. Men denne gang har de valgt en mere afdæmpet stil. Elements-panelerne har nemlig træmønster, der betyder, at de også er ganske pæne, når lyset er slukket. Og ligesom tidligere kan de arrangeres i formationer og mønstre på væggen, efter smag og pengepung. Panelerne fastgøres med den medfølgende dobbeltklæbende tape.

Panelerne har en træmønstret overflade, der gør, at de ikke bare ligner slukkede lamper, når de ikke er tændt. (Foto: Nanoleaf)

Lyspanelerne kan lyse i nuancer af naturligt lys (1500K-4000K), men det mest interessante er “scenerne,” der er animationer af lys. Nanoleaf Elements har et bredt spektrum af lys fra koldt til varmt og leveres med 11 udvalgte lysscener fra “knitrende ild” til “beroligende vandfald.”

Lyset kan styres med den medfølgende manuelle controller eller ved hjælp af Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvorfra der er adgang til flere funktioner.

Nanoleaf Elements kan købes i Nanoleafs webshop samt hos Elgiganten. Der findes et startkit med syv lyspaneler til 1.699 kroner og en udvidelsespakke med yderligere tre paneler til 600 kroner.

Vi vender tilbage med en test.

Nanoleaf

Panelerne kan arrangeres i mønstre på væggen. Når det gælder indretning, ville vi dog rykke Q Acoustics-højttalerne lidt ud fra hjørnet. (Foto: Nanoleaf)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotplæneklippere er næste skridt for Segway Lover perfekt klippet græsplæne uden behov for kanttråd.
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend