Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sæt temperatur i stedet for effektniveau på kogepladen

Med Siemens nye induktionskogeplader med fryingSensor Pro kan man vælge at indstille den præcise temperatur for kogepladen i stedet for at regulere varmen i effektniveauer.

Skrevet af / 26/09/2023 - 15:57
Sæt temperatur i stedet for effektniveau på kogepladen

I en ovn vælger man, hvor høj temperatur man ønsker til madlavningen, men på en kogeplade vælger man i stedet et effektniveau. Men Siemens’ nye serie af induktionskogeplader med fryingSensor Pro gør det muligt at vælge mellem 11 temperaturniveauer mellem 70° og 220° på induktionskogepladen for at gøre det lettere at kontrollere varmen under madlavningen.

Det gør madlavningsteknikker som sautering, dampning, smeltning og fritering lettere at håndtere, forklarer Siemens, som også lancerer nye flexPans – pander, der er skabt til at passe præcist til de fleksible flexInduction-kogezoner.

De nye kogeplader har også forbedret brugervenlighed med en ny touchSlider-grænseflade, hvor kun en smal linje er synlig på kogepladen, og alle reguleringsfunktioner aktiveres, når kogepladen er tændt, siger Siemens.

Kogepladerne registrerer automatisk, når man sætter gryder og pander på dem, og takket være flexZones tilpasser kogezonerne sig til størrelsen af gryder og pander. Hvis en gryde er større end én zone, aktiveres en anden zone automatisk og kombinerer de to, hvilket gør madlavningen hurtigere og mere intuitiv.

Pauseknap og favoritknap

En anden ny funktion er pauseknappen. Ved at trykke på den fjernes varmen fra de aktive zoner i et bestemt tidsrum (maks. 10 minutter), og derefter vender man hurtigt tilbage til de tidligere indstillinger ved at trykke på den samme knap en gang til.

Der er også en favoritknap, som kan bruges til at gemme funktioner eller aktivere andre netværkstilsluttede apparater uden for køkkenet. Den kan f.eks. starte en yndlingsplayliste, tænde for forvarmning af mad eller give familien besked om, at aftensmaden er klar via Home Connect-app’en.

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund er det lidt uklart, om de nye induktionskogeplader med fryingSensor Pro er tilgængelige endnu, men vi opdaterer med mere information, så snart vi ved mere.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powerbanks eksploderer

Den bedste robotstøvsuger fra Roomba

Roborock lancerer nye stangstøvsugere

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Scroll to Top