Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sæt temperatur i stedet for effektniveau på kogepladen

Med Siemens nye induktionskogeplader med fryingSensor Pro kan man vælge at indstille den præcise temperatur for kogepladen i stedet for at regulere varmen i effektniveauer.

Skrevet af / 26/09/2023 - 15:57
Sæt temperatur i stedet for effektniveau på kogepladen

I en ovn vælger man, hvor høj temperatur man ønsker til madlavningen, men på en kogeplade vælger man i stedet et effektniveau. Men Siemens’ nye serie af induktionskogeplader med fryingSensor Pro gør det muligt at vælge mellem 11 temperaturniveauer mellem 70° og 220° på induktionskogepladen for at gøre det lettere at kontrollere varmen under madlavningen.

Det gør madlavningsteknikker som sautering, dampning, smeltning og fritering lettere at håndtere, forklarer Siemens, som også lancerer nye flexPans – pander, der er skabt til at passe præcist til de fleksible flexInduction-kogezoner.

De nye kogeplader har også forbedret brugervenlighed med en ny touchSlider-grænseflade, hvor kun en smal linje er synlig på kogepladen, og alle reguleringsfunktioner aktiveres, når kogepladen er tændt, siger Siemens.

Kogepladerne registrerer automatisk, når man sætter gryder og pander på dem, og takket være flexZones tilpasser kogezonerne sig til størrelsen af gryder og pander. Hvis en gryde er større end én zone, aktiveres en anden zone automatisk og kombinerer de to, hvilket gør madlavningen hurtigere og mere intuitiv.

Pauseknap og favoritknap

En anden ny funktion er pauseknappen. Ved at trykke på den fjernes varmen fra de aktive zoner i et bestemt tidsrum (maks. 10 minutter), og derefter vender man hurtigt tilbage til de tidligere indstillinger ved at trykke på den samme knap en gang til.

Der er også en favoritknap, som kan bruges til at gemme funktioner eller aktivere andre netværkstilsluttede apparater uden for køkkenet. Den kan f.eks. starte en yndlingsplayliste, tænde for forvarmning af mad eller give familien besked om, at aftensmaden er klar via Home Connect-app’en.

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund er det lidt uklart, om de nye induktionskogeplader med fryingSensor Pro er tilgængelige endnu, men vi opdaterer med mere information, så snart vi ved mere.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top