Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ring lancerer Floodlight Cam Wired Pro

Udstyret med 3D-bevægelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro give et bedre overblik.

Skrevet af / 07/04/2021 - 17:22
Ring lancerer Floodlight Cam Wired Pro

Ring har lanceret sit hidtil mest avancerede overvågningskamera, skriver det Amazon-ejede firma i en pressemeddelelse. Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funktioner som 3D-bevægelsessensor, fugleperspektiv og farvesyn om natten.

Derudover lover Ring, at funktionen Audio+ giver brugere krystalklar lyd takket være en klynge af mikrofoner for forbedret lyd- og ekkoreduktion.

Floodlight Cam Wired Pro
Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funktioner som 3D-bevægelsessensor, fugleperspektiv og farvesyn om natten. (Foto: Ring)

Floodlight Cam Wired Pro forbindes til internettet via Wi-fi og kan kobles til elektricitet uden for huset døgnet rundt. Kameraet giver brugeren mulighed for at overvåge sin ejendom når som helst og hvor som helst via en mobilenhed eller en Alexa-kompatibel enhed samt se og tale med besøgende i realtid.

Det er muligt for at indstille bevægelseszoner, der udløser advarsler og notifikationer, og privatlivszoner, der udelukker områder i kameraets synsfelt fra videooptagelse.

Læs også Arlos nye overvågningskamera kaster lys over land og hjem Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser op i mørket med kraftige LED'er og 2K-opløsning.

3D-bevægelsessensor

Floodlight Cam Wired Pro giver endvidere husejere mulighed for at tilpasse, hvilke områder af ejendommen der overvåges. Det sker ved, at man definerer såkaldte afstandstærskler. Radarsensoren bestemmer, hvornår et objekt krydser afstandstærsklen, ved at måle den specifikke afstand fra kameraet. Kameraet aktiveres kun, hvis tærsklen er krydset, og derefter sendes en bevægelsesalarm til husejeren.

Kameraet giver brugeren mulighed for at overvåge sin ejendom når som helst og hvor som helst via en mobilenhed eller en Alexa-kompatibel enhed samt se og tale med besøgende i realtid. (Foto: Ring)

Fugleperspektivet bruger 3D-bevægelsesdetektering til at skabe et luftfoto af hændelsesoptagelserne foran spotlight-kameraet og viser tydeligt, hvilken vej besøgende tager, når de betræder ejendommen.

Pris og tilgængelighed

Floodlight Cam Wired Pro kommer på markedet i løbet af de næste par måneder til en vejledende udsalgspris på SEK 2.799.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top