Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Pizzeria på terrassen

Nu kan du bage din egen sprøde pizza med Cozze i stedet for at vente en halv time på at få en lunken, fugtig pizza leveret med cykelbud.

Skrevet af / 08/05/2023 - 10:17
Pizzeria på terrassen

Der er en grund til, at pizza er klodens mest populære fast food. Men skal den være lækker og sprød, kræves ekstremt høj temparatur – faktisk dobbelt så varmt som den normale ovn i køkkenet!

Cozze er en pizzaovn til hjemmebrug, der kan give dig dit eget italienske pizzeria på terrasssen (du må selv tilsætte rødternede duge og stearinlys i bastflasker). Pizzeriaet kan holde åbent året rundt, og det tager i følge pressemeddelelsen kun to minutter at bage en sprød pizza.

Hertil skal naturligvis lægges tiden til at forberede fyldet og pizzadejen.

Læs også Ny elektrisk pizzaovn til både ude og inde Lige meget om du foretrækker el, gas, kul eller træ, så er der nu en pizzaovn til dig i Oonis sortiment.

Cozze pizzaovn tændes med et let tryk, da den varmer på gas. Der bruges almindelige flaskegas. Pizzastenen på 17 tommer følger med, mens gasregulatoren købes separat.

Ovnrummet måler 42,5 cm i diameter, og med en højde på 8,5 cm er der også mulighed for, at tilberede calzone (indbagte) pizzaer og stege grønsager, kød, fjerkræ og fisk.

Man kan tilkøbe et praktisk udebord med hjul. (Foto: Cozze)

Cozze pizzaovn 17″ gas koster 2.499 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top