Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Philips’ nye airfryer er en opkoblet topmodel

Den smarteste og bedst præsterende Philips airfryer hidtil med tre luftindstillinger, automatisk tilberedningsprogram og NutriU-app.

Skrevet af / 09/06/2023 - 09:00
Philips’ nye airfryer er en opkoblet topmodel

Versuni, tidligere kendt som Philips Domestic Appliances, introducerer Philips Airfryer Combi Series XXL Connected – HD9980/90. Den nye Airfryer genkender og tilpasser automatisk madlavningen til brugerens præferencer. Den har Rapid CombiAir-tilberedningsteknologi, der bruger høje, lave og dynamiske lufthastigheder til at muliggøre op til 22 tilberedningsfunktioner, herunder stegning, grillning, ristning, bagning, braisering, sous-vide, slow cooking, tørring og optøning.

Den nye Airfryer har et integreret madtermometer, som sikrer, at maden aldrig bliver under- eller overkogt. De automatiske tilberedningsprogrammer forenkler madlavningsprocessen gennem indlæring og tilpasning, og tilslutning til NutriU-app’en giver inspiration i form af opskrifter og trin-for-trin vejledning i madlavningen.

Tilbage i 2010 introducerede vi den første Airfryer nogensinde. Vi fortsatte med at udvikle denne fantastiske opfindelse, og nu præsenterer vi stolt Philips Airfryer Combi. Vores Airfryer tilbereder maden perfekt, hurtigt og nemt takket være digital teknologi og understøttelse fra vores tilsluttede NutriU-app. Den er den perfekte køkkenhjælper, eftersom den anvender forskellige lufthastigheder for at opnå det optimale resultat, har indbygget madtermometer og automatiske tilberedningsprogrammer. Hos Versuni tror vi på, at hjemmet er mere end et hus, og at digitale innovationer som denne former livet i hjemmet i fremtiden, siger Henk S. de Jong, vicedirektør hos Versuni.

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected med NutriU-app’en. Foto: Versuni

Forenklet tilberedningsproces

Versuni fortæller, at den nye airfryer er en intelligent enhed, og at jo flere der bruger den til madlavning, desto mere lærer den sig om deres foretrukne måde at lave mad på.  Med tiden lærer alla Philips Airfryers af deres brugere, och disse data bruges til at forbedre tilberedningsindstillingerne via automatiske opdateringer af enhederne.

Enheden er bygget til at lave mad til 7+ personer med en XXL-kapacitet på 2 kg / 8,3 liter. Versuni oplyser, at Philips Airfryers bruger op til 60 procent mindre energi sammenlignet med en traditionel ovn, og at Philips Airfryer Combi desuden er op til 1,5 gange hurtigere.

NutriU-app’en indeholder 500+ opskrifter fra kokke og andre NutriU-brugere rundtom i verden, og opskrifterne er udformet trin-for-trin for at gøre madlavningen så nem som muligt.

Pris og tilgængelighed

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90 fås nu og koster 3.999 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top