Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny basis-stangstøvsuger fra Miele

Miele udvider sortimentet af ledningsløse stangstøvsugere med sin nye basismodel, Duoflex HX1.

Skrevet af / 10/11/2023 - 15:00
Ny basis-stangstøvsuger fra Miele

Mieles nye stangstøvsuger Duoflex HX1 kan i en håndevending forvandles fra en almindelig støvsuger til en håndholdt enhed ved at trykke låseringen ned, så PowerUnit (bestående af motor, opladeligt batteri og støvbeholder) frigøres fra røret.

Enhedens rengøringseffekt er et direkte resultat af Digital Efficiency-motoren i kombination med monocyklondesignet, også kendt som Vortex Technology, siger Miele og tilføjer, at dette understøttes yderligere af den nye 25 cm brede Multi Floor elbørste, hvis rullebørste automatisk registrerer typen af gulvbelægning – på hårde gulve nedsættes hastigheden, hvilket sparer energi og øger batteritiden.

Litium-ion-batteriet uden brug af elbørste opgives til at give op til 55 minutters rengøring ved den laveste indstilling, mens driftstiden ved maksimal effekt med den elektriske børste monteret reduceres til 12 minutter.

Miele-DuoflexHX1_1 Miele-DuoflexHX1_2
<
>
Miele Duoflex HX1. Foto: Miele

Duoflex HX1 er udstyret med et to-trins filtersystem. Groft snavs filtreres fra i det første trin i forfilteret og opsamles i den gennemsigtige støvbeholder, mens det fine støv passerer til det andet filtreringstrin med støvfilteret. Dette filtersystem tilbageholder 99,99 procent af det fine støv, oplyser virksomheden.

Sammenlignet med Mieles Triflex-modeller mangler Duoflex dog muligheden for at montere PowerUnit tæt på gulvet, hvilket giver et lavt tyngdepunkt og bedre balance ved støvsugning af større områder.

Pris og tilgængelighed

Miele Duoflex HX1 lanceres i fire forskellige versioner – Basic (rød/grå, blå/grå, gul/grå), Cat&Dog (sort/grå), Extra (hvid/grå), Total Care (sort/guld). Basismodellen leveres med et standardvægbeslag, mens de øvrige har et SpeedLock-vægbeslag, så støvsugeren nemt kan fjernes fra vægbeslaget enten som en håndholdt enhed eller som en komplet støvsuger. Priser og præcis lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort.

Læs også Den alsidige Dyad Pro Roborocks våd- og tørstøvsuger fås nu med fire tilbehørsdele, som giver mulighed for mere fleksibel rengøring.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Scroll to Top