TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Intelligent overvågning i 2K

D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.

forfatter
Publiceret 24/12/2022 - 10:00

Overvågningskameraer er en af de mest populære produktgrupper indenfor Smart Home, og med god grund. For de små kameraøjne kan holde øje med huset, mens vi er væk – eller bare ser den anden vej.

D-Link, der især er kendt for sine netværksprodukter, har netop lanceret to nye Wi-Fi-overvågningskameraer til henholdsvis indendørs og udendørs brug med fornuftig opløsning til en pris, der burde være tilgængelig for de fleste.

D-Link DCS-8350LH kan overvåge hjemmet inden døre med 2K-video. (Foto: D-Link)

Begge kameraer har 2K QHD-opløsning, der er 4 gange højere end standard HD-opløsning, hvilket burde sikre brugbare billeder døgnet rundt. Ekstra vigtigt i vintersæsonen er det integrerede nattesyn, i følge D-Link rækker op til 7 meter, selv i bælgmørke.

De nye kameraer bruger kunstig intelligens (AI) til at genkende bevægelser og lyd, så kameraerne kun reagerer på relevante forstyrrelser. Da intelligensen er integreret i kameraerne, er detektionen hurtigere og desuden abonnementsfri.

D-Link DCS-8620LH er beregnet til udendørs brug. (Foto: D-link)

Med den indbyggede mikrofon og højttaler i begge modeller kan brugerne tale med familiemedlemmer (eller folk, der ikke burde befinde sig foran kameraet i stuen), mens de ser dem på skærmen. DCS-8620LH’s højttaler fungerer også som en højlydt sirene med en lydstyrke på 90 dB.

Indendørsmodellen DCS-8350LH koster 499 kroner, mens udendørskameraet DCS-8620LH koster 699 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på din sundhed Hold styr på vægten og sundhedstilstanden med Body Scan
Følg Lyd & Billede