TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Nu kan danskere købe smart og miljøvenlig miniopvaskemaskine

Franske Daan Tech vil sælge deres miniopvaskemaskine Bob på det danske marked. På IFA-messen i Berlin fremviste firmaet også den spritnye smarte miniovn Joe.

forfatter
Publiceret 04/09/2022 - 16:25

Kan det virkelig passe, at en miniopvaskemaskine lader dig bruge fem gange mindre vand, end hvis du vasker op i hånden? Det hævder den franske virksomhed Daan Tech, som står bag Bob, som firmaet fremviste på IFA 2022 i Berlin.

DaanTech Bob
Med sin indbyggede vandtank er Bob ikke kun velegnet til små lejligheder eller personer med høje krav, men kan også bruges i varebiler, autocampere, arbejdsområder og både. (Foto: Peter Gotschalk)

Miniopvaskemaskinen måler blot 49 x 49 x 34 cm og fås i 12 forskellige farver. Den kan tage den daglige opvask for to personer på blot 20 minutter, hvilket forbruger 2,9 liter vand. Desuden er Bob fremstillet af 85% genbrugsplast, så den er blandt de mest bæredygtige opvaskemaskiner på markedet, hævder Daan Tech.

I videoen herunder kan de se Daan Techs administrerende direktør, Antoine Fichet, demonstrere Bob samt den helt nye miniovn Joe for Lyd & Billedes journalist.

Pris og tilgængelighed

Bob er tilgængelig nu og koster fra 2.999 kroner. Den kan bestilles fra Daan Techs webside.

DaanTech Joe
Joe bliver et multifunktionelt apparat – med integreret mikroovn, grillovn, frituregryde og dampovn – alt i ét, så du i fremtiden kan beskytte miljøet ved kun at skulle bruge ét apparat i stedet for mange forskellige. (Foto: Peter Gotschalk)

Den multifunktionelle miniovn Joe blev fremvist for offentligheden for første gang på IFA 2022 og vil først komme på markedet i løbet af 2023.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

3 kommentarer til “IFA 2022: Nu kan danskere købe smart og miljøvenlig miniopvaskemaskine”

  1. BOB er en fantastisk lille opvaskemaskine. Jeg er SÅ glad for min, som jeg bestilte da jeg ikke kunne vaske op pga. en brækket hånd.

    Svar
  2. Købte Bob for 6 måneder siden – Bob og jeg er blevet gode venner 😃 vasker fantastisk

    Svar
  3. Jeg købte i februar bob. Jeg har været rigtig glad for at bruge ham, hver dag. Også selv om ikke alt kan være i opvaskeren. Der er dog begrænsninger.

    Svar

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på din sundhed Hold styr på vægten og sundhedstilstanden med Body Scan
Følg Lyd & Billede