Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Fuldautomatisk rengøringsrobot vasker moppen med varmt vand

Ecovacs har lanceret en ny Deebot T20 Omni robotstøvsuger med intelligent løftefunktion og varmtvandsmoppevask.

Skrevet af / 04/07/2023 - 15:09
Fuldautomatisk rengøringsrobot vasker moppen med varmt vand

Den nye robotstøvsuger Deebot T20 Omni er ifølge producenten Ecovacs en intelligent og fuldautomatisk alt-i-én-støvsuger og gulvvasker, der som den første af sin slags kommer med et intelligent gulvmoppesystem med automatisk løftefunktion. Funktionen skal gøre Deebot T20 Omni stand til ubesværet at skifte mellem gulvvask og støvsugning i boligen – selv når den har moppepladerne på.
Robotten bruger således ultralyd til at genkende gulvtæpper – med stor præcision, lover Ecovacs. Når Deebot T20 Omni opdager et gulvtæppe, løfter den automatisk moppepladerne og stopper med at rotere, så den undgår, at vand eller skidt fra moppen rammer gulvtæppet.

Når der støvsuges sker det med en sugeevne på 6.000 Pa, mens mopperne roterer op til 180 gange i minuttet og påfører et konstant tryk mod gulvet for at komme ordentligt i dybden med rengøringen.

Deebot T20 Omni kan styres ved hjælp af den såkaldte YIKO AI Voice Assistant. Den skal desuden kunne undvige objekter i hjemmet – som f.eks. bordben eller legetøj på gulvet – med en præcision på helt ned til 1 mm.

Rengør også sig selv

Deebot T20 Omni leveres med en rengøringsstation, der er udstyret med en 3-liters støvpose samt vand- og snavstanke, der hver kan rumme 4 liter.

Deebot T20 Omni
(Foto: Ecovacs)

Desuden kan robotstøvsugeren selv rense mopperne med 55 grader varmt vand. Man slipper dermed for at vride moppen og rengøre den manuelt efter hver gulvvask.

Pris og tilgængelighed

Robotstøvsugeren kommer på markedet fra d. 10. juli til en vejledende pris på 8.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top