Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ecovacs tager sig af den udendørs forårsrengøring

Mens du sætter havemøblerne frem, sørger Ecovacs for rene vinduer og en nyklippet plæne.

Skrevet af / 10/04/2024 - 13:19
Ecovacs tager sig af den udendørs forårsrengøring

Ecovacs har udvidet sit sortiment af vinduesrengøringsrobotter med introduktionen af Winbot W2 og Winbot W2 Omni.

Winbot W2 er udstyret med fem forskellige rengøringsmetoder samt flere avancerede funktioner, herunder en bredvinklet sprayfunktion, et anti-glid-drevsystem, og intelligent positionshukommelse. Disse teknologier bidrager til en effektiv rengøring med et præcist vandtryk og en sugekapacitet på 2800 Pa, hvilket er designet til at sikre rene vinduer både indendørs og udendørs, lover producenten.

Ecovacs Winbot W2 Omni
(Foto: Ecovacs)

Winbot W2 Omni skal være den første model i sin kategori, der inkluderer en bærbar station. Denne station tilbyder funktioner som én-knap-kabelindtrækning, tænd/sluk, start/pause samt valgmuligheder for enten hurtig eller grundig rengøring. Med kraftige batterier tillader Winbot W2 Omni vinduesrengøring uden behov for direkte tilslutning til strømforsyning.

Både Winbot W2 og Winbot W2 Omni er tilgængelige nu, med priser der starter fra 3.750 kroner for Winbot W2 og 4.500 kroner for Winbot W2 Omni.

GOAT-serien udvides med to nye robotplæneklippere

Desuden har Ecovacs udvidet deres GOAT-serie med to nye robotplæneklippere, Goat G1-800 og Goat G1-2000, som er designet til at effektivisere græsslåningen i takt med starten på forårssæsonen.

Goat G1-800-modellen er rettet mod mindre græsplæner på op til 800 kvadratmeter og fremhæves for sin automatiske grænseindstillingsfunktion, der signifikant kan reducere tiden brugt på græsslåning, hævder producenten. Ifølge Ecovacs kan det, der tidligere tog flere timer, nu udføres på omtrent 20 minutter ved hjælp af en app-aktiveret grænsefunktion.

Modellen inkluderer et TrueMapping multi-fusion lokaliseringssystem, som sikrer nøjagtig og effektiv klipning, samt AIVI 3D-teknologi, der gør det muligt for robotten at undgå forhindringer såsom træer, havemøbler, og dyr. Derudover tilbyder Goat G1-800 videoovervågning af haven via Smart Garden Keeper-funktionen, som gør det muligt for brugeren at overvåge haven i realtid gennem to kameraer, der styres via en app. Modellen fås i farverne grå og hvid.

(Foto: Ecovacs)

Goat G1-2000, topmodellen, er designet til større arealer på op til 2.000 kvadratmeter og kommer med en garage, der beskytter robotten mod elementerne og sikrer holdbarhed igennem sæsonen.

Begge modeller, Goat G1-800 og Goat G1-2000, er tilgængelige nu til priser, der starter fra henholdsvis 8.999 og 15.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top