TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

EcoFlow Delta 2 redder vinteren

Den transportable powerstation kan holde dit køleskab kørende i op til 14 timer.

forfatter
Publiceret 03/10/2022 - 19:03

I en tid, hvor der i ramme alvor tales om kontrollerede blackouts for at sikre elforsyningen til kritiske samfundsfunktioner, kan et produkt som EcoFlow Delta 2 være værd at overveje.

Der er i bund og grund tale om et kæmpestort transportabelt batteri med en kapacitet op til 3040 Wh, hvilket i praksis vil sige, at EcoFlow Delta 2 kan lagre strøm nok til f.eks. at holde et køleskab kørende i mellem syv og 14 timer, et TV i otte timer eller din Wi-Fi router i over et døgn.

EcoFlow Delta 2
(Foto: EcoFlow)

Som udgangspunkt har Delta 2 en kapacitet på 1 kWh, men kan udvides med EcoFlows Delta 2 Extra Battery eller Delta Max Battery og kan dermed som nævnt levere helt op til 2048 Wh eller 3040 Wh.

Batteriet skal selvfølgelig oplades på forhånd (man kan med fordel oplade på et tidspunkt, hvor strømmen er billig), hvilket kan gøres på godt en time og et kvarter.

WDINGnew jkvcUUvA
<
>
(Foto: EcoFlow)

Efterfølgende kan man tilslutte over ti elektriske apparater på én gang, herunder fire apparater via AC stik. Delta 2 har også 2 USB-A porte, 2 USB-C porte og en DC5521-udgang.

EcoFlow Delta 2 bliver tilgængelig i Danmark fra midten af oktober til en vejledende pris på 9.699 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Nul huller! Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder.
Dobbelt så lang driftstid for Arlo Batteritiden får et boost og holder dobbelt så længe.
Lyd og lys i vintermørket: Ny højttaler fra IKEA og Sonos Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletræskæde til dato.
Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Følg Lyd & Billede