TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

3D-printede lamper fra Signify

Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.

forfatter
Publiceret 04/08/2022 - 12:50

Philips MyCreation lancerer 3D-printede lampeserier med genanvendte materialer som for eksempel gamle fiskenet og CD’er. En 3D-printet lampe (eksklusiv fatning og elektronik) har et 75 pct. lavere CO2-aftryk, end en konventionelt produceret metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% genanvendeligt, lover Signify i en pressemeddelelse.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kollektion består af pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet af “et internationalt hold af designere, der søger inspiration i jordens ressourcer, kulturer og trends”.

3D printed lamp 10 3D printed lamp 15 3D printed lamp 16 3D printed lamp 17 3D printed lamp made from 100� fishnet
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D printede lamper printes ”On Demand”, det vil sige, at Signify ikke har et lager af lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Det er muligt at bestille sin egen 3D-printede lampe på https://dk.mycreation.lighting.philips.com/ og få den leveret på ca. to uger.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Robotten flytter ind En luftrensende robot, der trisser rundt i dit hjem og renser luften, hvor der er behov for det. Var det noget?
Robotplæneklippere uden spor af snor Husqvarna Nera robotplæneklippere kan undvære kanttråd, og de kan klare stejle skråninger.
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og prisbillig luftsensor fra Ikea, der kan måle luftkvaliteten i det smarte hjem.
Segways robotplæneklipper ser forhindringerne GPS-styret robotplæneklipper med AI-teknologi - her er kanttråden fortid.
Sonos lader dig tale med Alexa I løbet af foråret udvides Sonos’ smarte højtalere med Amazons taleassistent Alexa
Følg Lyd & Billede