TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

3D-printede lamper fra Signify

Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.

forfatter
Publiceret 04/08/2022 - 12:50

Philips MyCreation lancerer 3D-printede lampeserier med genanvendte materialer som for eksempel gamle fiskenet og CD’er. En 3D-printet lampe (eksklusiv fatning og elektronik) har et 75 pct. lavere CO2-aftryk, end en konventionelt produceret metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% genanvendeligt, lover Signify i en pressemeddelelse.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kollektion består af pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet af “et internationalt hold af designere, der søger inspiration i jordens ressourcer, kulturer og trends”.

3D printed lamp 10 3D printed lamp 15 3D printed lamp 16 3D printed lamp 17 3D printed lamp made from 100� fishnet
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D printede lamper printes ”On Demand”, det vil sige, at Signify ikke har et lager af lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Det er muligt at bestille sin egen 3D-printede lampe på https://dk.mycreation.lighting.philips.com/ og få den leveret på ca. to uger.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Philips Hue på juletræet Signify har netop lanceret Philips Hue Festavia, som er en smart lyskæde til juletræet.
Smart varmepanel sparer penge Den kolde årstid betyder højere strømforbrug, men med app-styring kan du selv tage kontrollen over din elregning.
Lige om lidt vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gøre det lettere for Smart Home-produkter at fungere sammen, er nu blevet officielt lanceret. Og Matter er på vej til næsten alle Philips Hue-produkter, fortæller producenten.
IKEA Dirigera styrer dit Smart Home Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.
Følg Lyd & Billede