TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

3D-printede lamper fra Signify

Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.

forfatter
Publiceret 04/08/2022 - 12:50

Philips MyCreation lancerer 3D-printede lampeserier med genanvendte materialer som for eksempel gamle fiskenet og CD’er. En 3D-printet lampe (eksklusiv fatning og elektronik) har et 75 pct. lavere CO2-aftryk, end en konventionelt produceret metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% genanvendeligt, lover Signify i en pressemeddelelse.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kollektion består af pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet af “et internationalt hold af designere, der søger inspiration i jordens ressourcer, kulturer og trends”.

3D printed lamp 10 3D printed lamp 15 3D printed lamp 16 3D printed lamp 17 3D printed lamp made from 100� fishnet
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D printede lamper printes ”On Demand”, det vil sige, at Signify ikke har et lager af lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Det er muligt at bestille sin egen 3D-printede lampe på https://dk.mycreation.lighting.philips.com/ og få den leveret på ca. to uger.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend