Musik

Du behøver ikke nyde musikken med det samme. Man kan nemlig købe albummene - en funktion, de færreste kender.
forfatter

De af os, som faktisk ønsker at eje musiksamlingen i tabsfri cd-kvalitet (for eksempel brugere af bærbare musikafspillere), har svære vilkår i dag. iTunes er stort set ene om at have et stort udvalg, og her er 256 kbit/s AAC den eneste valgmulighed.

For de, som ønsker tabsfri FLAC-kvalitet, er HDtracks.com et alternativ, men udvalget er begrænset. Ønsker man et bredt udvalg af pop og rock fra nyere tid, må man se sig om andre steder.

De færreste ved, at streamingtjenesten Tidal faktisk har en netbutik, hvor du kan købe al musikken fra kataloget med hjem – og oven i dette albums fra musikere, der ikke lade sig streame, for eksempel Rammstein. Adeles album 25 er dog ikke tilgængeligt.

Tidals netbutik tilbyder album i både MP3 og FLAC, hvor FLAC er en del dyrere. FLAC er tabsfri cd-kvalitet i en opløsning på 16-bit/44,1 kHz. Du behøver ikke at være Tidal-abonnent for at handle. Klik her for at gå til netbutikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.