TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Du kan købe Tidal-musikken med hjem

Du behøver ikke nyde musikken med det samme. Man kan nemlig købe albummene - en funktion, de færreste kender.

forfatter
Publiceret 21/12/2015 - 14:37

De af os, som faktisk ønsker at eje musiksamlingen i tabsfri cd-kvalitet (for eksempel brugere af bærbare musikafspillere), har svære vilkår i dag. iTunes er stort set ene om at have et stort udvalg, og her er 256 kbit/s AAC den eneste valgmulighed.

For de, som ønsker tabsfri FLAC-kvalitet, er HDtracks.com et alternativ, men udvalget er begrænset. Ønsker man et bredt udvalg af pop og rock fra nyere tid, må man se sig om andre steder.

De færreste ved, at streamingtjenesten Tidal faktisk har en netbutik, hvor du kan købe al musikken fra kataloget med hjem – og oven i dette albums fra musikere, der ikke lade sig streame, for eksempel Rammstein. Adeles album 25 er dog ikke tilgængeligt.

Tidals netbutik tilbyder album i både MP3 og FLAC, hvor FLAC er en del dyrere. FLAC er tabsfri cd-kvalitet i en opløsning på 16-bit/44,1 kHz. Du behøver ikke at være Tidal-abonnent for at handle. Klik her for at gå til netbutikken.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
TikTok som musiktjeneste? Det populære sociale medie kan få sin egen musikstreamingtjeneste.
Købe Twitter eller Springsteen-billetter? Efter tre års corona-pause er den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen tilbage på verdensturné næste år – men til hvilke billetpriser?
Her finder du musikken fra dine yndlingsserier Ny nordisk hub gør det nemmere at finde musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend