Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Stadig flere beretter, at iPhone 14-batteriet ældes hurtigt

Sociale medier og teknologi-sites flyder over med rapporter om mobiler, der har mistet mere end 10 procent af deres kapacitet på under et år.

Skrevet af / 15/08/2023 - 13:30
Stadig flere beretter, at iPhone 14-batteriet ældes hurtigt

Med kun en måned til lanceringen af iPhone 15, som ifølge rygterne får et lidt større batteri, er der begyndt at dukke bekymrende rapporter op om forgængerens batteri. Det lader til at ældes hurtigere end tidligere modellers batterier. Det er endnu ikke klarlagt, om problemet skyldes den konkrete batterimodel, eller om der er tale om et underliggende teknisk problem, som også kan forekomme i den nye model.

Flere teknologijournalister fra medier som The Verge, The Wall Street Journal og AppleTrack rapporterer, at deres iPhone 14-telefoner viser dårligere batterisundhed, end de er vant til fra tidligere modeller. Mange af dem rapporterer tal på under 90 procent kapacitet kun 11 måneder efter købet.

Joanna Stern fra The Wall Street Journal, hvis iPhone-batteri er på 88 procent, spekulerer på årsagerne til dette. Kan det være, at man bruger sin telefon “for meget”? Hvis man skal oplade den mere end én gang om dagen, er det et tegn på, at man ligger over gennemsnittet. Er det, fordi den bliver for varm? Hurtigopladning med etuiet på og samtidig brug gør helt sikkert en iPhone varm, hvilket kan få batteriet til at ældes. Eller er det et teknisk problem? Er det den nye “always on”-skærm, der dræner batteriet, eller er det et kølingsproblem?

Det eneste, Apple har at sige om, hvad man kan forvente med hensyn til batteriforringelse, er, at det bør holde 80 procent af sin oprindelige kapacitet efter 500 komplette opladningscyklusser.

Hvordan ser batteriets tilstand ud på din iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max? Skriv gerne en kommentar.

Læs også:

Apple iPhone 14 Pro

Den bedste mobiltelefon

iPhone 14 Pro er den bedste mobil, vi nogensinde har testet.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

2 kommentarer til “Stadig flere beretter, at iPhone 14-batteriet ældes hurtigt”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top