Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Magic V bliver første foldbare mobil fra Honor

Første officielle billede tyder på, at den kinesiske foldbare får samme design som Samsung Galaxy Z Fold 3.

Skrevet af / 23/12/2021 - 12:19
Magic V bliver første foldbare mobil fra Honor

Kan du huske Honor? Det kinesiske mobilmarked var engang ejet af Huawei, som dog solgte Honor til et separat selskab, så telefonerne kunne undgå den amerikanske boykot af Huawei og dermed igen blive solgt på det globale marked.

Deriblandt i Danmark, hvor firmaets nyeste smartphone, Honor 50 bl.a. kan købes hos CDON, mens en ældre model som Honor 8 kan købes hos elektronikkæden Power.

Læs også Honor først med 48 megapixel mobilkamera Honor View 20 sætter ny rekord i kameraopløsning og har et næsten usynligt selfie-kamera.

Fans af foldbare mobiler har lov at håbe på, at en af Honors kommende smartphones vil blive tilgængelig på det danske marked. Den kinesiske mobilproducent er nemlig på vej med en foldbar mobil, der får et design, som er kraftigt inspireret af Galaxy Z Fold 3 fra koreanske Samsung. Det har Honor selv afsløret, bl.a. på firmaets officielle Twitter-profil.

Den nye foldbare mobil får navnet Honor Magic V og kommer til at byde på en 8″ foldbar skærm med FHD+ opløsning, 6,45″ sekundær skærm, 108 Mp kamera og et batteri på 4500 mAh.

Under den foldbare skærm vil den nyeste Snapdragon 8 Gen 1 processor fra Qualcomm drive værket.

Honor Magic V vil blive lanceret i nær fremtid på firmaets kinesiske hjemmemarked. Om vi nogensinde får mobilen at se på vores breddegrader er som nævnt et åbent spørgsmål.

Endnu en Kina-foldbar ligner Galaxy Z Fold

Den nye foldbare mobil fra Honor følger i fodsporene på Oppo Find N, der netop er blevet lanceret med 7,1″ foldbar skærm, 50 Mp primært kamera, Snapdragon 888 processor og 12 GB RAM.

Oppo er ejet af samme koncern, som ejer OnePlus, men selvom de to firmaer i løbet af 2021 har fusioneret deres respektive udviklingsafdelinger og mobiler fra begge firmaer fra næste år får samme styresystem, er selve Oppo-mærket er ikke til stede på det danske marked.

Oppo Find N. (Foto: Oppo)

Så hvor der i det mindste er en teoretisk mulighed for, at Honor Magic V før eller senere finder vej til de danske butikker, så må man nok en tur til Asien (eller som minimum til Tyskland, hvor Oppos mobiler kan købes rundt omkring), hvis man vil have fingrene i Oppo Find N.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Budgetmobil og billigt smart-ur fra CMF by Nothing

Google siger farvel til Samsung-chips

Galaxy Unpacked: Så dyr bliver Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lækage afslører alt!

Rekordsalg af kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Scroll to Top