Honor først med 48 megapixel mobilkamera

Honor View 20 sætter ny rekord i kameraopløsning og har et næsten usynligt selfie-kamera.
forfatter

Flere mobilproducenter satser på så mange kameraer som muligt, f.eks. Samsung med Galaxy A9. Andre satser på maksimal opløsning. Nu har Honor, der hører under Huawei, præsenteret deres nye View 20, som har et kamera på hele 48 megapixel. Det kan lade sig gøre, da det er den første telefon, der bruger Sonys IMX586 billedsensor.

Var der nogen, der sagde høj opløsning? (Foto: Lyd & Billede)

En anden nyhed er, at der ikke er nogen “hak”, altså at selfie-kameraet er “skåret” ud af skærmen øverst. I stedet er der bare et diskret hul. Ligesom der går rygter om, at Samsung vil gøre på deres kommende Galaxy S10.

Skærmen på View 20 er i øvrigt på hele 6,4 tommer.

Ikke noget “hak” her. (Foto: Lyd & Billede)

Honor gjorde også et stort nummer ud af deres “nanobelagte” farvestrålende bagside, som nærmest laver et lille lysshow, når lyset reflekteres over den farvede bagside.

Indvendig finder man en Kirin 980-processor, den samme som i Huawei Mate 20 Pro. Den har også et kraftigt batteri på 4000 mAh.

Disco-bagside i rødt. (Foto: Lyd & Billede)

Honor View 20 med 6 gigabyte ram og 128 gigabyte lager vil koste 569 euro svarende til ca. 4.400 danske kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Annonce
Annonce

Læs også