TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

IFA 2019: Philips stopper din snorken og giver dig bedre nattesøvn

Philips SmartSleep Snoring Relief Band er det mundrette navn på et nyt produkt, der skal få dig til at holde op med at snorke.

forfatter
Publiceret 05/09/2019 - 18:41

Næsten hver fjerde kvinde og 40% af alle mænd snorker om natten, hvilket kan være ekstremt forstyrrende for deres partnere eller ægtefæller. Desuden betyder kraftig snorken tit, at ens egen søvnkvalitet forringes med træthed og dårligere livskvalitet til følge.

Dét problem vil Philips nu gøre noget ved, for uanset om du hører til gruppen af snorkere eller til gruppen af partnere, der bliver vækket flere gange hver nat af din sidemands høje grynt, kan vi vist alle blive enige om, at vi helst vil sove godt om natten.

Snoring Relief Band bæres rundt om brystet og kan arbejde sammen med en række andre af Philips produkter i SmartSleep-serien. (Foto: Peter Gotschalk)

Philip fremviste deres Snoring Relief Band på årets IFA-messe i Berlin og forklarede i den forbindelse, at de fleste mennesker primært snorker, når de ligger på ryggen. Derfor virker Snoring Relief Band ganske enkelt ved at vibrere, når personen, som bærer det, drejer sig i sengen og kommer til at ligge på ryggen.

Personen vil som regel ikke vågne at den grund, men den diskrete vibration får den sovende til at vende sig, og den højlydte snorken vil høre op. Det er med andre ord den digitale version af at få smidt en pude i hovedet, hvis man larmer for meget.

Snoring Relief Band bæres rundt om brystet og kan arbejde sammen med en række andre af Philips produkter i SmartSleep-serien. I første omgang lanceres Snoring Relief Band på det nordamerikanske marked, mens vi kan regne med at se det i butikkerne i Danmark i løbet af 2020.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IFA 2019: Sød musik fra Philips og B&W Vi fik både set og hørt de nye OLED+934 og OLED+984 på IFA-messen.
IFA 2019: Farveglad trådløs lyd fra JBL Større udvalg af trådløse højttalere og raffinerede helt trådløse hørepropper.
IFA 2019: Se hvad Braun har lavet Højttalere fra Braun genopstår.
IFA 2019: Lyd fra alle sider Sony leger med 360 graders lyd.
IFA 2019: Nyt Panasonic-TV med mega kontrast Glem OLED og 8K. IFA-messens mest imponerende TV var et 55 tommers 4K LCD-TV med en kontrast, som vi næppe har set magen til.
IFA 2019: Yale-lås kobles til det smarte hjem Nu kan Yales Doorman-låse kobles til Amazons, Googles og Apples smarte hjem.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend