Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Onkyo-lyd i høj opløsning på IFA

Onkyo går HD på det bærbare stereoudstyr.

Skrevet af / 25/08/2015 - 14:00
Onkyo-lyd i høj opløsning på IFA

På IFA-messen, som er lige om hjørnet, kommer vi helt sikkert til at se mange nyheder i høj opløsning. Dels i form af bjerge af 4K-fjernsyn og dels lige så store bjerge af lydprodukter med prædikatet High Resolution Audio.

Onkyo præsenterer på IFA to sæt HD-kapable hovedtelefoner samt en ligeledes højtopløst Bluetooth-højttaler.

X9 højtaler
X9-højttaleren (artikelbilledet) er udstyret med fire 50 mm-bashøjtalere og to 19 mm diskanthøjtalere, kombineret med to slavebasser – en foran og en bagpå. Der er fire indbyggede 10 W-forstærkere. Spilletiden på det genopladelige batteri, er opgivet til 10 timer. X9 er som nævnt trådløs med Bluetooth-tilslutning og mulighed for kabel også. Det hele er pakket ind i et aluminiumshus. Som på andre trådløse højttalere kan man med et tryk på en føre mobilsamtaler via højtaleren. X9 skal angiveligt have et frekvensområde på 57 Hz-40 kHz.
Vejledende pris: 2.499 kr.

Onkyo_H500M_Hvid
Foto: PR

H500M on-ear-hovedtelefoner
H500M er udstyret med to 40 mm-drivere med et frekvensområde på hele 7 Hz-40 kHz. Ørekopperne er i aluminium for at modvirker vibrationer. I ledningen er der indbygget fjernbetjening og mikrofon til håndfrie telefonopkald.
Vejledende pris: 1.999 kr.

Foto: PR
Foto: PR

E700M in-ear-hovedtelefoner
Trods sin beskedne størrelse loves høj lydkvalitet fra 6 Hz-40 kHz. Der medfølger både ultrabløde silikonepropper og propper i memoryskum.
Vejledende pris: 1.299 kr.

Kært barn har mange navne
IFA-nyhederne herover kommer fra Onkyo, men vi har modtaget nyheden fra Philips. Det skyldes, at indmaden udvikles af samme firma. Inde i produkter fra Philips finder man således elektronik fra Gibson, som indtil maj i år hed Woox. Og Gibsons produkter sælges nu også med navnet Onkyo, som i øvrigt overtog broderparten af audiodivisionen fra Pioneer for et år siden.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

0
Scroll to Top