Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

En munter gadgetaften på IFA

Disse morsomme og praktiske dimser og dutter har vi set på messen.

Skrevet af / 08/09/2014 - 13:04
En munter gadgetaften på IFA

Arrangementet “Showstoppers” er en øvelse i at genne så mange journalister og leverandører som muligt ind i et så lille lokale som muligt og her vise dem alt for mange produkter på kortest mulig tid. Vi tilbragte to svedige timer der, og fik en hurtigt kig på disse dimser:

P1220529

Jabra fremviste noget, som vi antager må være de første trådløse høretelefoner med pulsmåling inde i øret. Uden nogen ekstra adapter, da alt er indebygget. Modellen hedder rimeligt nok Pulse.

P1220532

Fra samme sted kommer det nye Bluetooth-hovedsæt Storm. Det er ikke blot blandt de mindste, som vi har set, men det skal desuden give bedre lyd og være i stand til at fjerne vindstøj.

P1220533

Desuden fik vi de nye hovedtelefoner Move Wireless at se, en begyndermodel til en behagelig pris.

P1220535-edit

Marshall fremviste to opfølgere til sine populære højttalere Hanwell og Stanmore: Den lille Acton og den store Woburn. Desuden havde de to nye in-ear hovedtelefoner med.

P1220537-copy

Leder du efter en simpel måde at streame musik til dit eksisterende lydanlæg? Dlinks Home Music Everywhere skal proppes i stikkontakten og have et lydkabel i AUS-indgangen, hvorpå den kobler sig på netværket og spiller via DLNA fra din Android-mobil eller Airplay fra dine iOS-enheder.

Music-Everywhere-EU

Den fungerer desuden som netværksforlænger til dit trådløse netværk. Den kan købes fra oktober.

P1220538-copy

Logitech fremviste sit fleksible tastatur Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 (500 kr) og den bekvemme mus Wireless Mouse M280 (300 kr), som begge udsendes i disse dage. Vi har bestil tastaturet hjem til en test. Der er desuden kommet nye farvevarianter af Bluetooth-højttaleren Boom, som vi virkelig syntes om.

P1220539-copy

Midt i folkehavet stod B&O og demonstrerede den lækre trådløse højttaleren Beoplay A9, som vi heller ikke havde noget imod.

mophie

Mophie, som blandt andet laver praktiske nødopladere til mobilen, fremviste en batteripakke, der forlænger brugstiden på din mobil betydeligt. Nu også i en udgave til Samsung Galaxy S5.

plantronics

Blandt Plantronics’ trådløse hovedtelefoner faldt vi for den nye Backbeat Pro med aktiv støjreduktion. 24-timers batteri med musiklytning, 60 timer, hvis man bare vil lukke støjen ude på flyrejsen. Udsendes om en måned for godt 2.000 kr.

sphero

Hvis man undervejs på IFA-messen fik slået benene væk under sig, skyldtes det antagelig folkene fra Sphero, som prøvekørte sin nye app-styrede robot Ollie.

skullcandy

Skullcandy fremviste sin sportskollektion, sine hovedtelefoner specielt designet for piger, samt den vandtætte trådløse højttaler Air Raid.

olloclip

Olloclips kameralinser for iPhone og iPad kan forvandle mobilen til et ganske anvendeligt kamera. Nu er det ikke længere kun Apple-fans, som kan glæde sig, da der nu også findes en model for Samsung Galaxy S5.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top