Nyhed

McIntosh lancerer en trådløs musikafspiller

Faktisk udsender high-end-producenten McIntosh hele tre produkter: Musikafspilleren MB100 MediaBridge, hovedtelefonforstærkeren MHA100 og det integrerede anlæg MXA70.

Nogle læsere vil sikkert huske, at vi testede McIntoshs kompakte stereoanlæg MXA60 for tre år siden. Nu kommer efterfølgeren MXA70. Den ligner MXA60 en del, men er egentlig et helt nyt produkt. Med 50 W effekt til hver kanal, og to tilpassede små tovejshøjttalere inkluderet.

Anlægget har ikke cd-spiller eller radio. I stedet har det indbygget D/A-konverter med fire digitale indgange, samt en seriøs hovedtelefonforstærker.

Og det er præcis, hvad man får, hvis man køber anlægget uden højttalere. Nemlig hovedtelefonforstærkeren, som solgt separat bærer navnet MHA100. Da den i virkeligheden er en hel forstærker, har den selvsagt de samme højttalerudgange, og kan bruges lige godt i stuen, på skrivebordet og på herreværelset.

MB100 Media Bridge er den første trådløse netværksafspiller fra McIntosh. Den understøtter de fleste streamingtjenester, herunder Spotify, og man kan streame direkte til Media Bridge fra håndholdte enheder som tablets og smartphones.

Der er indbygget understøttelse for afspilning fra netskyen, og der er har 64GB SSD-lagring ombord, med mulighed for udvidelse med en separat 1TB harddisk til lagring af musik. MB100 kan styres med en app til iOS og Android app.

Anlægget lanceres på CES 2014, som vi i de kommende dage vil dække massivt her på siden. Vi har netop fået det første foto af anlægget at se, takket være vore kolleger på What Hi-Fi.

Les videre
Exit mobile version