Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

L&B Home kårer årets bedste produkter 2023-2024

Sådan bliver dit digitale liv både nemmere, sjovere og smartere.

Skrevet af / 03/11/2023 - 12:03
L&B Home kårer årets bedste produkter 2023-2024

Du fortjener det bedste af det bedste i dit digitale liv. Så L&B Home har kåret Årets Bedste produkter i et hav af forskellige kategorier. Se alle vores anbefalinger her!

For flere og flere af os er teknologien konstant til stede i hverdagen. I køkkenet, i stuen, på hjemmekontoret, i haven, på farten, mens du træner, og når du tager på ferie.

Og det gælder, uanset om du er 15 eller 65. Uanset om du er mand, kvinde eller noget midtimellem. Uanset om du bor i lejlighed eller i hus, om du kører bil eller foretrækker cyklen, om du helst gamer hele natten eller hellere vil løbe en tur i skoven.

Helt sikkert er det, at der findes et smart produkt til næsten enhver anledning. De fleste af dem er gode, men nogle er selvfølgelig bedre end andre. Og mange af dem koster rigtigt mange penge. Så hvad skal man dog vælge?

Derfor tester vi på livet løs i L&B Home-redaktionen, og i år har vi haft hundredevis af smarte elektronikprodukter i hænderne. Vi tester bl.a. produkter i kategorierne Bil & Mobilitet, Computer, Gaming, Mobil og Smart Home, og nu er tiden kommet til at finde det bedste af det bedste. Altså de produkter i de nævnte kategorier, som fortjener at modtage en pris som Årets Bedste 2023-2024.

Vi har nomineret mere end 100 produkter og blandt disse kåret i alt 27 vindere i forskellige prisklasser.

Det er ‘crème de la crème’, vi har haft på testbænken i år, men vinderprodukterne har alle det til fælles, at de er særligt overbevisende eller nytænkende. Uanset hvad du leder efter, så går du altså ikke galt i byen, hvis du køber et af Årets Bedste produkter 2023-2024 – uanset kategori.

 

Se alle vinderne her!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Scroll to Top