Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kommentar

Dit digitale liv

Home er et nyt medie for dig, der bruger teknologi hele tiden og alle vegne. Altså os allesammen, når det kommer til stykket.

Skrevet af / 24/03/2023 - 13:00
Dit digitale liv
comment Dette er en kommentar. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

Vores liv er efterhånden blevet digitalt. Det er mit i hvert fald. Og hvis du er ligesom mig, så er teknologien konstant til stede i din hverdag – i køkkenet, i stuen, på hjemmekontoret, i haven, på farten, mens du træner, og når du tager på ferie.

Bare for at nævne nogle få eksempler.

Og det gælder, uanset om du er 15 eller 65. Uanset om du er mand, kvinde eller noget midtimellem. Uanset om du bor i lejlighed eller i hus, om du kører bil eller foretrækker cyklen, om du helst gamer hele natten eller hellere vil løbe en tur i skoven.

Men for mig er det sådan, at selv om jeg nærmest vælter mig i teknologiprodukter, så interesserer jeg mig i virkeligheden ikke ret meget for teknologi for teknologiens egen skyld.

Jeg går derimod op i, hvordan de kan berige mit liv og gøre det smartere, sjovere, nemmere, mere socialt, mere underholdende og mere lærerigt.

Hvis en ny teknologi eller et nyt produkt kan forbedre mit liv og min dagligdag – og især hvis det bringer mig tættere på andre mennesker – så er jeg interesseret. Ellers kan det være lige meget.

Hvis du også har det sådan, er Home mediet for dig. For selv om vores fokus er på tech og forbrugerelektronik, så kommer du i første række.

Vi tester produkter. Vi giver dig råd, tips og indsigt. Vi skriver nyheder om de nyeste tendenser, og vi tager livtag med den nyeste teknologiske udvikling. På dine præmisser.

Vi kommer til at skrive om eldrevne biler, cykler og løbehjul. Om laptops, routere og mesh-netværk. Og om gaming.

Om pulsure og hovedtelefoner til træning. Om smartphones, tablets og smart-ure. Om overvågningskameraer, robotstøvsugere, smarte køleskabe, digitale badevægte og belysning, du kan styre med stemmen.

Om kunstig intelligens, AR/VR, sociale medier og måske endda lidt om rumfart.

Og meget, meget mere.

Men først og fremmest kommer Home til at handle om dig. Og mig. Om os allesammen. Og om hvordan al teknologien, alle produkterne, alle de nye muligheder kan bruges i hverdagen. Målet er at få det hele til at give mening i dit digitale liv.

Vores ophav er Lyd & Billede, Skandinaviens største medie om forbrugerelektronik. Men hvor Lyd & Billede har over 30 år på bagen, ser Home dagens lys for første gang i dag.

Det betyder dog langtfra, at vi er nybegyndere – eller at vi starter helt forfra.

Home-redaktionen består af en flok engagerede, nysgerrige og dygtige journalister – nogle af dem kender du måske fra Lyd & Billede, mens andre er helt nye – og så har vi overtaget en masse indhold fra Lyd & Billede.

Så allerede nu kan du læse et hav af artikler, tests, guides og nyheder her på Home.

Og der kommer selvfølgelig nyt indhold hele tiden. I de kommende dage vil du f.eks. kunne læse om, hvordan du gør dit køkken smart på den smarte måde. Og du kan læse om, hvordan opkoblet sundhedsudstyr var med til at redde en af vores journalisters liv.

Glæd dig også til den komplette guide til den nye Matter-standard, som skal gøre det lige så let at få det smarte hjem til at spille som at sætte et stik i en stikkontakt.

Desuden er en af kollegerne i disse dage i færd med at cykle gaderne tynde på en masse forskellige elcykler, mens en anden får lært, hvordan madlavningen bliver ekstremt meget nemmere takket være de smarte thermoblendere, hun er ved at teste. Jeg skulle hilse og sige, at hun får produceret så meget pizzadej og grøntsagssuppe på de maskiner, at hun er ved at løbe tør for Tupperware og plads i fryseren.

Alt dette og meget mere glæder vi os til at dele med dig på vores nye webside. Og for dig, der gerne vil læse om højttalere, forstærkere, TV’er og kameraer, vil du stadig kunne finde dit yndlingsindhold hos Lyd & Billede.

Velkommen hjem. Velkommen til Home.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Dit digitale liv”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Scroll to Top