Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Black Week: Kig efter Årets Bedste produkter!

Skal du købe ny elektronik i løbet af Black Week, skal du checke priserne på disse produkter.

Skrevet af / 21/11/2023 - 10:38
Black Week: Kig efter Årets Bedste produkter!

Nu hvor Black Week er i fuld gang, ved vi, at det kan være en udfordring at sortere i de mange tilbud fra producenter og elektronikkæder. Mange af de produkter, som kan købes på tilbud, er gode, men nogle er selvfølgelig bedre end andre, så hvad skal man dog vælge?

Det er her, Årets Bedste produkter kommer ind i billedet. Hele året rundt tester vi på livet løs i L&B Home-redaktionen, og i år har vi haft hundredevis af smarte elektronikprodukter i hænderne. Vi har bl.a. testet produkter i kategorierne Bil & Mobilitet, Computer, Gaming, Mobil og Smart Home. Og blandt de mange produkter, har vi nomineret mere end 100, hvoraf vi har kåret i alt 27 vindere i forskellige prisklasser.

Alle vinderprodukterne har alle det til fælles, at de er særligt overbevisende eller nytænkende. Uanset hvad du leder efter, så går du altså ikke galt i byen, hvis du køber et af Årets Bedste produkter 2023-2024 – uanset kategori.

Det er selvfølgelig ikke alle de vindende – eller nominerede – produkter, som er på tilbud i denne uge. Meningen med denne artikel er, at du skal vide, hvad du går efter, inden du drager på ekspedition i Black Week-tilbudsjunglen.

Læs også Black Week: Begå ikke denne fejl Snart er det Black Friday igen, og mange er tyvstartet. Sådan forbereder du dig.

Find enten dine yndlingsprodukter blandt Årets Bedste produkter og undersøg dernæst, om et eller flere af dem er på tilbud. Eller brug vores liste til at kontrollere, om et eller flere af de mange tilbudsprodukter, du bliver præsenteret for, faktisk er værd at købe.

Se alle vinderne her!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Scroll to Top