TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Støjfrie Marshall hovedtelefoner

Monitor er hovedtelefoner for musikere og musiklyttere, som bare vil høre musikken, og ikke noget støj udefra.

forfatter
Publiceret 11/01/2013 - 15:07

Man trækker veksler på den legendariske Marshall-forstærker med hovedtelefonerne, som bærer det velkendte logo. Monitor kaldes den allernyeste model, og bortset fra logoet ser den ud som en hvilken som helt anden, sort hovedtelefon. Men Marshall mener, at Monitor er et bedre valg for dem, der behøver en komfortabel, lukket hovedtelefon. Af den type, som holder støjen ude og musikken inde.

Monitor kan klappes sammen og passer lige godt sammen med din smartphone som stereoanlægget og leveres med to kabler. Det ene med mikrofon og fjernbetjening til styring af samtaler og musik fra en smartphone.

Hovedtelefonerne, som er til salg fra april 2013 til €200, bruger Marshalls F.T.F-system, som skal give lytteren et fyldigere billede, med mere dynamisk og balanceret lyd fra bas og diskant.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend