Hovedtelefoner

Jaybird Freedom er små, men robuste og avancerede.
forfatter

Jaybird er gode til trænings-ørepropper, og både deres Bluebuds X og X2 har vundet i vores stortests i løbet af de seneste par år. Nu kommer en ny model ved navn Freedom.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Problemet med trådløse propper er, at de ganske ofte er ret store, og at de må laves af plastic for at sikre den bedst mulige modtagelse af signalet. Men det har Jaybird løst ved at flytte det meste af teknologien til fjernbetjeningen, som sidder ledningen, der forbinder de to ørepropper.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Således har man kunnet gøre selve ørepropperne mindre, så de passer ind i selv smalle øregange. Og de er fremstillet i metal, hvilket gør dem mere robuste.

Med visse modeller af Android Wear smart-ure kan man endda parre dem direkte og lade mobilen blive derhjemme, mens man løber.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Lyden kan tilpasses ved hjælp af den nye MySound-app, og indstillingerne gemmes i ørepropperne, så lyden bliver, som du vil have den, uanset musikkilde.

Batteritiden er angivet til fire timer, og hvis man tilslutter et lille ekstrabatteri til fjernbetjeningen, får man fire timer oveni.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Jaybird Freedom kommer i butikkerne i slutningen af denne måned og kommer til at koste cirka 1.500 kroner.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.