TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Slankere trådløse sportspropper

Jaybird Freedom er små, men robuste og avancerede.

forfatter
Publiceret 21/06/2016 - 16:16

Jaybird er gode til trænings-ørepropper, og både deres Bluebuds X og X2 har vundet i vores stortests i løbet af de seneste par år. Nu kommer en ny model ved navn Freedom.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Problemet med trådløse propper er, at de ganske ofte er ret store, og at de må laves af plastic for at sikre den bedst mulige modtagelse af signalet. Men det har Jaybird løst ved at flytte det meste af teknologien til fjernbetjeningen, som sidder ledningen, der forbinder de to ørepropper.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Således har man kunnet gøre selve ørepropperne mindre, så de passer ind i selv smalle øregange. Og de er fremstillet i metal, hvilket gør dem mere robuste.

Med visse modeller af Android Wear smart-ure kan man endda parre dem direkte og lade mobilen blive derhjemme, mens man løber.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Lyden kan tilpasses ved hjælp af den nye MySound-app, og indstillingerne gemmes i ørepropperne, så lyden bliver, som du vil have den, uanset musikkilde.

Batteritiden er angivet til fire timer, og hvis man tilslutter et lille ekstrabatteri til fjernbetjeningen, får man fire timer oveni.

Foto: Jaybird
Foto: Jaybird

Jaybird Freedom kommer i butikkerne i slutningen af denne måned og kommer til at koste cirka 1.500 kroner.

Læs mere her.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend