Hovedtelefoner

JBL giver musik i ørene, selv når det går vildest til på skibakken.
forfatter

Hvis vinterferien foregår på snowboard eller med freestyle-skiakrobatik kan det være svært for hovedtelefonerne at følge med og levere det rette soundtrack uden at falde ud.

Hvis det er et problem, du kan nikke genkendende til, har Harman en løsning i form af sportshovedtelefonerne JBL Grip, som netop er designet til netop at kunne klare ethvert slags spring og fald. Ørepropperne er udviklet i samarbejde med den professionelle snowboarder Ben Ferguson, som har testet dem grundigt, og vendt tomlen opad.

Foto: Harman
JBL Grip 100. Foto: Harman

JBL Grip-serien inkluderer høretelefonerne JBL Grip 100 og Grip 200. De har et såkaldt twist-lock-design, hvor de ergonomiske ørespidser drejes og låses behageligt ind i ørerne med en pasform, der er gennemtestet af actionsportsatleter, så de ikke falder ud. Selve ørepropperne er lavet af et ultrablødt materiale, der aldrig bliver ubehageligt. På den dyrere Grip 200-model er der indbygget fjernbetjening, som gør det lettere at modtage opkald på mobilen samt styre mellem sangene.

JBL Grip kommer i tre farvekombinationer: Navy/orange, grafitgrå og olivengrøn med 2 x 15 mm elementer, 20Hz-20Hz frekvensområde og en 114 cm lang ledning.

JBL Grip 200. Foto: Harman
JBL Grip 200. Foto: Harman

Harman sætter trumf på lanceringen af de nye Grip-høretelefoner ved at optræde som sponsor for et af de største ski- og snowboard-events i Europa – nemlig Frostgun Invitational i Val d’isere i de franske alper fra 16. til 18. februar. Her kan man ud over JBL Grip også opleve navne som Suspekt, Too Many Lefthands og DJ E.D.D.EH og selvfølgelig nogle af de bedste snowboardere og freeskiere i verden. Eventet transmitteres desuden live på DR3.

JBL Grip 100 og JBL Grip 200 har en vejledende udsalgspris på 149 kr. (Grip 100) og 249 kr. (Grip 200).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også