TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lukkede hovedtelefoner til din smartphone

Coloud fra Zound Industries er en serie hovedtelefoner rettet mod folk på farten og er lavet i solid, lukket design.

forfatter
Publiceret 05/10/2012 - 13:43

Ideen bag Coloud er at tilbyde enkle, robuste og anvendelige hovedtelefoner, som kan bruges med folks mest foretrukne musikafspiller. En smartphone.

De tre modeller i serien skal ligge i tiltalende prisklasser (danske priser er ikke kendt), og The Boom her vist i blåt (ovenfor) og The Knock nedenfor i grønt, er begge lukkede hovedtelefoner. Med mikrofon og knapper til fjernbetjening af musik og samtaler på den flade ledning, som ikke krøller så let.Vi ved ikke meget om forskellen mellem Boom og Knock, andet end at førstnævnte er en større og dyrere model med 40 mm elementer, 32 ohm elektrisk modstand og lette 139 gram.

Alle leveres i flere farver. Og man kan bestille dem i en kombination af selvvalgte farver.

Det gælder også ørepropperne The Pop, som bare vejer 16 gram og er bygget til at være komfortable at bære og levere balanceret lyd.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
En storm i et glas vand Argon Audio Quiet Storm ligner et sæt dyrere hovedtelefoner. Lyden står dog ikke mål med designet.
lbpluss
Proffer behøver ikke at betale mere Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, de er letdrevne med billigt udstyr, og de lyder meget dyrere, end prislappen giver indtryk af.
Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Disse hovedtelefoner er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noget så sjældent som et par lukkede hovedtelefoner med planmagneter som drivere.
Råt, småt og godt fra Huawei Nu kommer efterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Billede