TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lukkede hovedtelefoner til din smartphone

Coloud fra Zound Industries er en serie hovedtelefoner rettet mod folk på farten og er lavet i solid, lukket design.

forfatter
Publiceret 05/10/2012 - 13:43

Ideen bag Coloud er at tilbyde enkle, robuste og anvendelige hovedtelefoner, som kan bruges med folks mest foretrukne musikafspiller. En smartphone.

De tre modeller i serien skal ligge i tiltalende prisklasser (danske priser er ikke kendt), og The Boom her vist i blåt (ovenfor) og The Knock nedenfor i grønt, er begge lukkede hovedtelefoner. Med mikrofon og knapper til fjernbetjening af musik og samtaler på den flade ledning, som ikke krøller så let.Vi ved ikke meget om forskellen mellem Boom og Knock, andet end at førstnævnte er en større og dyrere model med 40 mm elementer, 32 ohm elektrisk modstand og lette 139 gram.

Alle leveres i flere farver. Og man kan bestille dem i en kombination af selvvalgte farver.

Det gælder også ørepropperne The Pop, som bare vejer 16 gram og er bygget til at være komfortable at bære og levere balanceret lyd.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend