Nyhed

Jabra Elite 75t og Active 75t får trådløs opladning

For et par hundredlapper ekstra får du Jabra Elite 75t og Active 75t med trådløs opladning.
forfatter

De helt trådløse hørepropper Jabra Elite 75t og sportsvarianten Active 75t kommer nu med trådløs opladning. Man kan dermed lade hørepropperne op ved at lægge ladeetuiet på en Qi-ladeplade (medfølger ikke). Dermed er du ikke længere afhængig af et USB-C-kabel for at kunne oplade hørepropperne og etuiet.

Specifikationene er ellers ligesom før: op til 7,5 timers batteritid i selve hørepropperne, i alt op til 28 timer med etuiet.

Indretter sig efter din hørelse

Nyt siden sidst er også funktionen MyControl, som lader dig tage en høretest i appen, der så kalibrerer ørepropperne efter din hørelse. Derudover lader den dig selv bestemme, hvilke funktioner knapperne på hørepropperne skal have. Næste eller forrige spor samt stillemode on/off kan for eksempel flyttes fra venstre til højre høreprop eller tilpasses på andre måder.

jabra.com

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Det er MySound-funktionen (i Jabra Sound+ appen) “som lader dig tage en høretest i appen, der så kalibrerer ørepropperne efter din hørelse.”

    Og det er MyControls-funktionen (i Jabra Sound+ appen) der “lader dig selv bestemme, hvilke funktioner knapperne på hørepropperne skal have.”

  2. (Vedr. nedennævnte kommentar om MySound/MyControls… Jabra Elite 75t / Jabra Active Elite 75t earbuds’ene skal – via nyeste udgave af Sound+ appen – være opdateret med seneste firmware for at kunne få glæde af de nye MySound og MyControls funktioner 🙂 )

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.