TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefonforstærker med DAC

UDH-100 er en ny DAC/hovedtelefonforstærker for den der kun har brug for USB

forfatter
Publiceret 20/01/2013 - 21:37

NuForce UDH-100 er en USB digital-til-analog konverter og hovedtelefonforstærker der  er designet for USB-entusiasten. Med sin enkelte USB-indgang står UDH-100 som enheden til dem, der ikke har behov for andre kilder. Funktioner omfatter en højpræcisions digital volumenkontrol, en high-power hovedtelefon forstærkersektion med meget lav forvrængning, en analog RCA-udgang med høj opløsning og en fjernbetjening.

UDH-100 anvender en ægte 24-bit/192 kHz DAC der konverterer digitale lyddata til et analogt signal med dets indbyggede samplerate. Ingen up-sampling eller anden data-manipulation er benyttet, siger man fra NuForce. Prisen er 4.895 kr.

www.studiosound.dk

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend