TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner fra Onkyo

Med to modeller til at begynde med tager Onkyo skridtet ind i det voksende hovedtelefonmarked. Senere kommer også ørepropper.

forfatter
Publiceret 11/01/2013 - 14:59

Det er alle, som bruger smartphones, som Onkyo frier til med sine to hovedtelefoner i ES-serien, som er tilpasset bærbart brug. De har aftagelige kabler og bruger titanbelagte elementer i øreklokkerne for bedre dynamik.

De to første modeller er ESHF300 og ES-FC300. Den første er udstyret med et tykt kobberkabel, mens den anden leveres med en tyndere ledning og findes i tre farvekombinationer. Sort med rødt kabel, hvid med hvidt kabel og lilla med lilla kabel.Onkyo har også to ørepropper på trapperne. IE-HF300 og IE-FC300 i aluminium, som skal lanceres noget senere. Sidstnævnte vil blive tilgængelig i rød eller hvid og lilla, og Onkyo har også en equalizer-app under udvikling, som skal gøre det muligt at justere smartphones og tablets.

Priser og tilgængelighed er ikke kendt.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend