Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Hi-fi-lyd til fitness-træningen

EarPhone Sports er navnet på et nyt sæt aktive ørepropper fra svenske XTZ. De har en smart finesse, som skal give meget bedre lyd.

Skrevet af / 25/11/2013 - 14:17
Hi-fi-lyd til fitness-træningen

De små ørepropper leveres med aftagelige bøjler. Bøjlerne bruges til at holde hovedtelefonerne urokkeligt fast under træning, men er ikke nødvendige, når man lytter under mere afslappede former. Ørebøjlerne er skumforede og kan formes til øret.

EarPhone Sports ligner EarPhone 12, som vi har teste med topresultat tidligere, men er rettet mod aktive, som har brug for et sæt ørepropper, der sidder godt fast og kan tåle mosten.

 

StillsSport02

Sportsmodellen kan bruge den samme XTZ Player-app med digital lydkorringering (DSP) fra Dirac Research, som var så vellykket sammen med EarPhone 12. Den korrigerer frekvensgangen og impulsresponsen, så lyden bliver mere afbalanceret og renere.

Der sidder en mikrofon og svarknap på ledningen til håndfri mobilsnak, og bittesmå magneter gør det muligt at klikke propperne sammen, så man kan bære dem i en slynge rundt om halsen, når de ikke bruges.

I æsksen medfølger tilbehør som 6,3 mm jackadapter, ørebøjler, bæretaske, flyadapter, to par silikonepropper og formbare skumpropper.

EarPhone Sports koster ca. 700 kr.

Package05Front

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top