Search
Generic filters

Fjerlette hovedtelefoner fra Creative

Flex vejer kun 136 gram, og kan købes for skillemønt.

Med Flex henvender Creative sig til pendlere, som ønsker lavest mulig vægt af deres hovedtelefoner. De er kompakte og sammenklappelige, og sidder uden på øret i stedet for en fuldstændig indkapsling, der kræver større ørekopper, og ser smartest ud, hvis man er under 20 år.

Hovedtelefonene kan drejes 90 grader for høj fleksibilitet, imens komforten varetages af kunstlæder. Modellen er af den lukkede type, som mekanisk dæmper støj udefra. Driverne har magneter af neodymium, for højest mulig ydelse i forhold til størrelsen.

Ørekopperne har udskiftelige farvebånd, så brugeren kan sætte sit personlig præg på dem, og for eksempel matche dagens tøjvalg.

Creative Flex har mikrofon og fjernkontroll på kablet, for fuld kontrol over musik og samtaler. Prisen er på tilgængelige 249 kroner.

creative.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.