TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Fjerlette hovedtelefoner fra Creative

Flex vejer kun 136 gram, og kan købes for skillemønt.

Med Flex henvender Creative sig til pendlere, som ønsker lavest mulig vægt af deres hovedtelefoner. De er kompakte og sammenklappelige, og sidder uden på øret i stedet for en fuldstændig indkapsling, der kræver større ørekopper, og ser smartest ud, hvis man er under 20 år.

Hovedtelefonene kan drejes 90 grader for høj fleksibilitet, imens komforten varetages af kunstlæder. Modellen er af den lukkede type, som mekanisk dæmper støj udefra. Driverne har magneter af neodymium, for højest mulig ydelse i forhold til størrelsen.

Ørekopperne har udskiftelige farvebånd, så brugeren kan sætte sit personlig præg på dem, og for eksempel matche dagens tøjvalg.

Creative Flex har mikrofon og fjernkontroll på kablet, for fuld kontrol over musik og samtaler. Prisen er på tilgængelige 249 kroner.

creative.com

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.