Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: Audio-Technica lover super lyd og støjdæmpning med ATH-TWX7

Audio-Technicas nyeste hørepropper ATH-TWX7 skal være næsten lige så gode som flagskibet.

Skrevet af / 15/01/2024 - 11:57
CES 2024: Audio-Technica lover super lyd og støjdæmpning med ATH-TWX7

Med hørepropperne ATH-TWX7 lover Audio-Technica rigtig meget af den samme lyd, som vi faldt for ved flagskibet ATH-TWX9, heriblandt får de samme 5,8 mm drivere. Samtidig loves vi aktiv støjreduktion i topklasse.

Audio-Technca ATH-TWX7 lifestyle 5
Foto: Audio-Technica

Krystalklar samtalelyd skal opnås med MEMS-mikrofoner med beamforming, men inden du falder på halen over smarte teknologiske udtryk, er det, hvad alle hovedtelefoner og hørepropper er udstyret med i dag. Det er for at kompensere for det faktum, at mikrofonerne sidder bag munden og derfor har brug for lidt magi for at opnå en ordentlig lyd.

Læs også Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.

Derimod er det lidt specielt, at samtalemikrofonerne har to indstillinger til forskellige miljøer: Naturlig og støjreducerende. Støjreduktion vil dæmpe en masse udefrakommende støj, men vil samtidig få brugerens stemme til at lyde mere kunstig og bearbejdet.

Audio-Technca ATH-TWX7 lifestyle 4
Foto: Audio-Technica

Skræddersy lyden

ATH-TWX7 har forskellige funktioner til indstilling af lyden. Via Audio-Technicas app kan du justere EQ, aktivere lav forsinkelse samt lade omgivelseslyden trænge igennem.

En unik Soundscape-funktion vil kunne frembringe afslappende naturlyde eller maskerende støj for at hjælpe dig med at koncentrere dig.

Audio-Technca ATH-TWX7 black
Foto: Audio-Technica

Batteritid

Hørepropperne skal kunne klare 6,5 timer på en enkelt opladning, med det medfølgende etui er der i alt 20 timers batterilevetid. Selve hørepropperne er IPX4-certificerede, hvilket betyder, at de kan modstå regn, sved og vand.

Læs også Pletskud fra Audio-Technica Audio-Technica er dygtige, men har hidtil ikke kunnet overbevise os med deres trådløse hørepropper. Det ændrer sig med ATH-TWX9.

Audio-Technica ATH-TWX7: Pris og tilgængelighed

Audio-Technica ATH-TWX7 er på markedet nu i grå, hvid og sort. Den vejledende udsalgspris er sat til 219 euro, svarende til omkring 1.600 kroner.

Mere info: audio-technica.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

Hørepropper - med 8K-lyd?

0
Scroll to Top