Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Black Week: Hovedtelefoner og hørepropper

Sådan gør du et godt køb - og vi har fundet gode tilbud på hovedtelefoner

Skrevet af / 20/11/2023 - 16:13
Black Week: Hovedtelefoner og hørepropper

Hvis du ønsker at gøre det bedste kup på hovedtelefoner, er Black Week det rette tidspunkt. Tilbuddene ændrer sig konstant, og det samme gør lagerbeholdningen. Så det er ikke nødvendigvis en fordel at vente til selve Black Friday.

Her kan man desuden nemt komme til at føle sig presset af store menneskemængder og komme til at kaste sig ud i panikkøb, som måske ikke engang er det bedste tilbud eller det, der opfylder ens behov. Så bliver Black Friday en lidt flad fornemmelse.

At være ordentlig klædt på til Black Friday-shopping er en vigtig pointe. Det handler om at gøre de allerbedste køb, men det skal gøres på en smart måde.

Så før du går i gang med julehandlen, er der nogle forberedelser, du bør gøre allerede nu. Her er fem tips fra os.

1. Læg et budget

Det er nemt at blive fristet til at købe mere, end du egentlig har brug for under Black Week. Læg et budget, før du kaster dig ud i at shoppe – og hold dig til det.

2. Lav en indkøbsliste

Tag dig tid til at kigge på ønskesedlerne fra dine nærmeste, og tænk over, hvad du selv har behov for og ønsker dig, inden du svinger dankortet. Hold impulskøbene på et minimum!

3. Brug vores testarkiv!

L&B-redaktionen arbejder utrætteligt på at finde de bedste produkter inden for et væld af kategorier. Vi tester både prisbillige og luksuriøse produkter og alt derimellem i løbet af året. Er du i tvivl om, hvilke hørepropper eller hovedtelefoner, du skal købe? Læs vores tests. Hvis der er et tilbud, du overvejer, kan du tjekke vores testarkiv for at se, om vi har testet det, og derefter er det nemmere for dig at vurdere, om det er det rette køb for dig.

4. Tjek vores Årets bedste-liste

L&B har for nylig kåret de allerbedste produkter blandt dem, vi har testet i det forgangne år. Uanset hvad du er på udkig efter, bør du kunne finde DIT perfekte produkt blandt vores “Årets Bedste“-vindere.

5. Sammenlign priser

Hold øje med hjemmesider som Prisjagt og Pricerunner. Disse sider samler tilbud fra forskellige butikker, så du nemt kan sammenligne priser. Sæt prisovervågning på de produkter, du er interesseret i.

Læs også Black Week? Køb ikke nyt TV, før du har læst dette Overvejer du at købe nyt TV i løbet af årets Black Week? Så bør du læse videre!

Gode Black Week-tilbud på hovedtelefoner

Sidste års model med usædvanlig god støjreduktion. Læs vores test

 

Specielt anbefalet. Læs vores test

 

Fantastisk støjreduktion. Læs vores test

 

Bedste køb i gruppetest. Læs vores test

 

Særdeles god lyd og støjreduktion. LDAC-codec. Læs vores test

 

Fantastisk spilleglæde og god pasform. Læs vores test

 

Klassens bedste hørepropper. Læs vores test

 

Bang & Olufsens bedste køb. Læs vores test

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top