Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Rålækker McLaren-version af B&W’s topmodel

Vi ved, at de er gode. Nu bliver de også rappe. Bowers & Wilkins Px8 lanceres i en særlig McLaren-version

Skrevet af / 11/12/2022 - 08:00
Rålækker McLaren-version af B&W’s topmodel

Hvad har James Bond og McLaren til fælles? Ingenting, skulle man tro. Han har aldrig kørt en, og der har aldrig har været nogen model fra den britiske superbilproducent med i en James Bond-film. Det nærmeste, man kommer, er McLaren GT, som blev udviklet med Agent 007 i tankerne: For han skal jo have plads til sit golfudstyr og sine smokinger i bilen! Resultatet blev en superbil med 570 liters bagageplads! Mere end de fleste SUV’er rummer. Nok om det.

Læs også B&W udgiver hovedtelefoner i James Bond-stil I anledning af James Bonds 60-års jubilæum udgiver Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Nu har de to endelig knyttet et ægte, officielt bånd, og det er sket via Bowers & Wilkins. For det er aldrig sket før, at den engelske hi-fi-producent har lanceret en særlig 007-udgave af sine bedste og dyreste hovedtelefoner Px8 – og nu følger man op med en McLaren-version.

B&W Px8 McLaren Edition lifestyle 3
Px8 passer perfekt i en McLaren Artura. Heldigvis er hovedtelefonerne billigere end bilen. (Foto: Bowers & Wilkins)

Orange linjer

Kopperne er mørkegrå og med kontrastlinjer i McLarens karakteristiske orange farve. Resultatet ser meget lækkert ud, hvis vi skal dømme ud fra billederne. Og det skal vi jo!

Denne udgave af hovedtelefonerne understreger B&W’s samarbejde med McLaren på den nye superhybridbilen Artura. Som selvfølgelig udstyres med et lydanlæg fra Bowers & Wilkins. I lighed med alle McLaren-modeller siden 2015, inkluderet nævnte GT.

Foto: B&W

Px8 McLaren Edition har samme ydelse

Bortset fra farverne på hovedtelefonerne – og antagelig også på rejseetuiet – er der tilsyneladende intet, der skiller McLaren-versionen fra den oprindelige Px8.

Læs også B&W's mest eksklusive lever op til forventningerne Med Px8 har Bowers & Wilkins finpudset alle kvaliteterne fra Px7 S2. Det er dækket op til ægte hi-fi-lyd uden ledning!

Samme lyd, samme kulfibermembraner, samme funktionalitet og app-styring. Og det er ikke så ringe endda, for selv nød jeg hvert eneste øjeblik med hovedtelefonerne, da jeg testede dem. Med aptX Adaptive lydcodec, glimrende lyd og støjreducering, en god app, fantastisk komfort og det hele. En topmodel værdig!

B&W Px8 McLaren
Foto: B&W

B&W Px8 McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Px8 McLaren Edition er ligesom 007 Edition i begrænset oplag. Prisen er 5.899 kroner, som er 700 kroner mere end standardudgaven af hovedtelefonerne. De kan bestilles nu.

Mere info: hifiklubben.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top