TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rålækker McLaren-version af B&W’s topmodel

Vi ved, at de er gode. Nu bliver de også rappe. Bowers & Wilkins Px8 lanceres i en særlig McLaren-version

forfatter
Publiceret 11/12/2022 - 08:00

Hvad har James Bond og McLaren til fælles? Ingenting, skulle man tro. Han har aldrig kørt en, og der har aldrig har været nogen model fra den britiske superbilproducent med i en James Bond-film. Det nærmeste, man kommer, er McLaren GT, som blev udviklet med Agent 007 i tankerne: For han skal jo have plads til sit golfudstyr og sine smokinger i bilen! Resultatet blev en superbil med 570 liters bagageplads! Mere end de fleste SUV’er rummer. Nok om det.

Læs også B&W udgiver hovedtelefoner i James Bond-stil I anledning af James Bonds 60-års jubilæum udgiver Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Nu har de to endelig knyttet et ægte, officielt bånd, og det er sket via Bowers & Wilkins. For det er aldrig sket før, at den engelske hi-fi-producent har lanceret en særlig 007-udgave af sine bedste og dyreste hovedtelefoner Px8 – og nu følger man op med en McLaren-version.

B&W Px8 McLaren Edition lifestyle 3
Px8 passer perfekt i en McLaren Artura. Heldigvis er hovedtelefonerne billigere end bilen. (Foto: Bowers & Wilkins)

Orange linjer

Kopperne er mørkegrå og med kontrastlinjer i McLarens karakteristiske orange farve. Resultatet ser meget lækkert ud, hvis vi skal dømme ud fra billederne. Og det skal vi jo!

Denne udgave af hovedtelefonerne understreger B&W’s samarbejde med McLaren på den nye superhybridbilen Artura. Som selvfølgelig udstyres med et lydanlæg fra Bowers & Wilkins. I lighed med alle McLaren-modeller siden 2015, inkluderet nævnte GT.

Foto: B&W

Px8 McLaren Edition har samme ydelse

Bortset fra farverne på hovedtelefonerne – og antagelig også på rejseetuiet – er der tilsyneladende intet, der skiller McLaren-versionen fra den oprindelige Px8.

Læs også B&W's mest eksklusive lever op til forventningerne Med Px8 har Bowers & Wilkins finpudset alle kvaliteterne fra Px7 S2. Det er dækket op til ægte hi-fi-lyd uden ledning!
B&W - Px8 SPREAD 2

Samme lyd, samme kulfibermembraner, samme funktionalitet og app-styring. Og det er ikke så ringe endda, for selv nød jeg hvert eneste øjeblik med hovedtelefonerne, da jeg testede dem. Med aptX Adaptive lydcodec, glimrende lyd og støjreducering, en god app, fantastisk komfort og det hele. En topmodel værdig!

B&W Px8 McLaren
Foto: B&W

B&W Px8 McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Px8 McLaren Edition er ligesom 007 Edition i begrænset oplag. Prisen er 5.899 kroner, som er 700 kroner mere end standardudgaven af hovedtelefonerne. De kan bestilles nu.

Mere info: hifiklubben.dk

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede