TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Panasonics multiroom-udvalg vokser

Flere trådløse højttalere i All Connected-serien.

Panasonic har allerede et godt udvalg af multirumshøjttalere i sin All-Connected-serie. De er baseret på Qualcomms medieplatform Allplay, som kan styres fra en app eller lade dig spille direkte fra for eksempel Spotify. Men nu vokser serien med yderligere fire nye modeller – alle med Wi-Fi og Bluetooth.

Foto: Panasonic
Foto: Panasonic

SC ALL05 er højttaleren, du kan tage med dig ind under bruseren. Det er en kompakt og vandtæt (IPX7-certificeret) højttaler med et batteri, der rækker til seks timers afspilning. En udgangseffekt på 20 W betyder, at den også vil befinde sig godt på terrassen i foråret.

Foto: Panasonic
Foto: Panasonic

SC ALL7CD er en stilfuld enhed med mange lydkilder. Ud over at streame musik kan du også afspille via cd, USB og radio. Der også en indbygget hukommelse på 4 gigabyte. Fra en USB-nøgle, kan du afspille højtopløste musikfiler i FLAC og WAV-format (op til 24-bit/192 kHz).

Foto: Panasonic
Foto: Panasonic

SC ALL9 er for dem, der ønsker lidt ekstra kraft. Det indeholder en 2.1 højttalersæt på 80 watt. Det kan monteres på væggen og har genvejstaster til foretrukne kilder, for eksempel internet-radiokanaler i TuneIn.

Foto: Panasonic
Foto: Panasonic

SC ALL6 er en kompakt højttaler med samme alsidighed som ALL9, men kun 30 watt udgangseffekt. Det kan tilsluttes parvis for stereolyd, eller kombineres med ALL70T-soundbaren for surroundlyd til dit tv.

Hele serien kan findes på Panasonic hjemmeside.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.